«Αυτός ήταν ο λόγος που δεν τα βρήκαν ΠΑΟΚ και Κάλιαρι για Βιετέσκα». Πολωνικό δημοσίευμα αναφέρει τους λόγους για τους οποίους δεν τελεσφόρησε το deal ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι για τον Ματέους Βιετέσκα.

Μετά την απόφαση του Παντελή Χατζηδιάκου να επιλέξει ως επόμενο σταθμό της καριέρας του την Κοπεγχάγη και όχι τον ΠΑΟΚ, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου κινήθηκαν για τον δανεισμό του Ματέους Βιετέσκα, χωρίς όμως αυτός να προχωρήσει.

Όπως αναφέρει πολωνικό δημοσίευμα, οι ασπρόμαυροι επιθυμούσαν τον δανεισμό του έμπειρου στόπερ και να αποφασίσουν το επόμενο καλοκαίρι αν θα παραμείνει στην Τούμπα, με την πλευρά της Κάλιαρι όμως να επιζητά άμεση παραχώρηση ή υποχρεωτική οψιόν.

Αφού καμία ομάδα δεν φάνηκε πρόθυμη να υπαναχωρήσει από την θέση της, η μεταγραφή αυτή δεν συνέβη και ο παίκτης έμεινε στην Ιταλία.

 


https://www.sdna.gr/podosfairo/1232031_aytos-itan-o-logos-poy-den-ta-brikan-paok-kai-kaliari-gia-bieteska 

«Αυτός ήταν ο λόγος που δεν τα βρήκαν ΠΑΟΚ και Κάλιαρι για Βιετέσκα». Πολωνικό δημοσίευμα αναφέρει τους λόγους για τους οποίους δεν τελεσφόρησε το deal ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι για τον Ματέους Βιετέσκα. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.