Τα διαπιστευτήρια του Κόλεϊ. Η δικαίωση της επιλογής Λουτσέσκου και η εμφάνιση του έμπειρου στόπερ στην Κωνσταντινούπολη

Δεν είναι τυχαίος αμυντικός. Ούτε έχει αγωνιστεί βασικός κατά λάθος, σε όλε τις ομάδες που από τις οποίες έχει περάσει. Ωστόσο, για τον Ομάρ Κόλεϊ ήταν μόλις το δεύτερο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο έμπειρος στόπερ παρέθεσε τα διαπιστευτήρια του.

Σε μια γεμάτη εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη, ο ποδοσφαιριστής από τη Γκάμπια έκανε εξαιρετική δουλειά αμυντικά, «καθαρίζοντας» πολλές σέντρες και φάσεις στην περιοχή του Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 47 επιτυχημένες μεταβιβάσεις, στις 54 που επιχείρησε, πιάνοντας ποσοστό ευστοχίας 87%. Είχε δυο πάσες κλειδιά ενώ δημιούργησε και τη μεγάλη ευκαιρία με το τετ α τετ του Κωνσταντέλια στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, αφού ήταν αυτός που έβγαλε την εξαιρετική πάσα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Είχε 75 επαφές με τη μπάλα, την οποία έβγαλε σε 12 περιπτώσεις από την περιοχή του ΠΑΟΚ. Πραγματοποίησε 3 επιτυχημένες μακρινές μεταβιβάσεις, μπλόκαρε ένα σουτ των αντιπάλων και κέρδισε δυο μονομαχίες. Γεμάτη εμφάνιση από τον Κόλεϊ, που δείχνει με το «καλημέρα» ότι αποτελεί αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν των «ασπρόμαυρων».

https://www.paok24.com/podosfairo/515487/ta-diapisteytiria-toy-kolei/

 

Τα διαπιστευτήρια του Κόλεϊ. Η δικαίωση της επιλογής Λουτσέσκου και η εμφάνιση του έμπειρου στόπερ στην Κωνσταντινούπολη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.