ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο η περίπτωση Παβλένκα. Αυτός είναι ο Γίρι Παβλένκα που θέλει ο ΠΑΟΚ (vid). Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Όπως έχετε διαβάσει μέσα από το ρεπορτάζ του SFINA.GR ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά για να αποκτήσει έναν τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Αντώνη Τσιφτσή και φαίνεται πως ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Δικέφαλος ειναι ο Γίρι Παβλένκα!

Αυτό που προκύπτει επί του παρόντος είναι πως ο εκλεκτός του Δικεφάλου είναι ο 32χρονος Τσέχος γκολκίπερ που έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από την Βέρντερ Βρέμης και δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πέρσι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, έπαιξε σε μόλις οκτώ παιχνίδια ενώ έχει φορέσει και 21 φορές την φανέλα της εθνικής του ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει τον δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Παβλένκα βρίσκονται σε συζητήσεις, εξετάζοντας την προοπτική της συνεργασίας τους λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους με τον ίδιο τον παίκτη να παρουσιάζεται θετικός για να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

Το περιθώριο για την απόκτηση ελεύθερων παικτών ειναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε ο Δικέφαλος αν όντως θέλει να κάνει κίνηση για να πάρει τερματοφύλακα πρέπει να κινηθεί γρήγορα.

https://www.sfina.gr/paok-sto-proskinio-i-periptosi-pablenka/


 Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αναπληρωματικό του Κοτάρσκι με τον Γίρι Παβλένκα να είναι ο βασικός υποψήφιος, όπως διαβάσατε νωρίτερα.

Δείτε σε δράση τον Τσέχο γκολκίπερ:

ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο η περίπτωση Παβλένκα. Αυτός είναι ο Γίρι Παβλένκα που θέλει ο ΠΑΟΚ (vid). Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.