Έλλειψη κυνισμού για δεύτερο σερί ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ πέταξε στα… σκουπίδια την ευκαιρία να μείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος, κάνοντας την… κλασική ήττα του από τον Άρη στην Τούμπα, όπως σχεδόν κάθε χρόνο. Σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Το χειρότερο ειναι ότι ήταν καλύτερος από τον αντιπαλο του και έχασε ουσιαστικά με τον Άρη να κάνει 1,5 φάση στο παιχνίδι. Αυτό ειναι ακόμα χειρότερο από το να χάσεις ένα ματς απλά επειδή δεν εισαι καλός και ο αντίπαλος υπερέχει.

Όχι, δεν ειναι θέμα μονο της τύχης. Παίζει ρόλο και αυτή, αλλά δεν ειναι μόνο αυτή. Ειναι θέμα έλλειψης κυνισμού και αποτελεσματικότητας. Για δεύτερο σερί ντέρμπι ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε ένα άρτιο πρώτο μέρος που έβγαλε φάσεις και ήταν συνεχώς στην επίθεση και αυτό αναμφίβολα θα πρέπει να προβληματίσει.

Ο Άρης φανερά στο πρώτο μέρος δεν πατούσε καλά, ο ΠΑΟΚ είχε επιβαλλει τον ρυθμό του αλλά στο φινάλε του ματς γενικότερα έφυγε με σκυμμένο κεφαλι από το γήπεδο. Ενώ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα υπερείχε σε όλα, έχασε και αυτό ειναι το πιο εξοργιστικό για ένα τέτοιο ματς που υπάρχει ένα μεγάλο πρέπει.

Ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία με την Γαλατά δεν είχε πρέπει και το… έζησε στα ακρα, στην Τούμπα με τον Άρη όμως είχε πρέπει και δεν έδειξε ότι ειναι μια ομάδα έτοιμη για να πετύχει το πρέπει και να νικήσει την πίεση που έχει.

Ασφαλώς και δεν έχει τελειώσει τιποτα την 6η αγωνιστική αλλά σίγουρα πρέπει να βρει τον χαμένο του κυνισμό, την χαμένη αποτελεσματικότητα και την αποφασιστικότητα σε ολα τα μέρη του γηπέδου για να το πάει μέχρι τέλους και φέτος.

Υ.Γ : Ο Μπακαγιόκο όταν προσαρμοστεί πλήρως (που δεν θα αργήσει) θα γινει ο καλύτερος χαφ του πρωταθλήματος. Και το γράφω σε κακο βράδυ και μετά από ήττα.

https://www.sfina.gr/elleipsi-kunismou-gia-deutero-seri-ntermpi/

 

Έλλειψη κυνισμού για δεύτερο σερί ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ πέταξε στα… σκουπίδια την ευκαιρία να μείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος, κάνοντας την… κλασική ήττα του από τον Άρη στην Τούμπα, όπως σχεδόν κάθε χρόνο. Σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.