Η αρνητική πρωτιά του ΠΑΟΚ. Ένα ιδιαίτερο στατιστικό που κάτι δείχνει

Ο ΠΑΟΚ «γκρεμίστηκε» από την κορυφή, μετά την εντός έδρας ήττα του από τον Άρη και κοιτώντας κάποια επιμέρους στατιστικά, προκύπτει μία αρνητική πρωτιά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι στην κορυφή του πίνακα των λαθών, με 243 συνολικά, ενώ ακολουθούν, Καλλιθέα, Άρης και Ατρόμητος με 225. Από τους άλλους «μεγάλους», η ΑΕΚ είναι 8η με 188, ο Παναθηναϊκός 9ος με 187 και ο Ολυμπιακός 11ος 179.

Όσον αφορά τα ατομικά λάθη, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι πρώτος από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με 29, με τον Σβαμπ να τον ακολουθεί με 23. Ο Ντεσπόντοφ (παρότι δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής) έχει 19, ο Μπάμπα ακολουθεί με 17, ενώ την πρώτη πεντάδα, συμπληρώνεται από τον Ότο που έχει 16.

Ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή της μπάλας στα περισσότερα παιχνίδια του, αλλά όπως φαίνεται και από τον αρχηγό των λαθών του, ακόμα ψάχνεται, ειδικά στις συνεργασίες με τα φορ του, που είναι καινούργια και προσπαθούν να προσαρμοστούν στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας…

https://www.paok24.com/podosfairo/516247/i-arnitiki-protia-toy-paok/

 

Η αρνητική πρωτιά του ΠΑΟΚ. Ένα ιδιαίτερο στατιστικό που κάτι δείχνει Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.