ΠΑΟΚ: Με Λόβρεν η αποστολή για το ντέρμπι - Εκτός ο Κόλεϊ με ενοχλήσεις. Με τον Ντέγιαν Λόβρεν να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Άρη. Εκτός έμεινε ο Κόλεϊ με ενοχλήσεις.

Με την παρθενική συμμετοχή του Ντέγιαν Λόβρεν σε αποστολή του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει του αυριανού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Ομάρ Κόλεϊ, αλλά και οι Μπράντον Τόμας, Αντώνης Τσιφτσής, Αντρέ Βιεϊρίνια, Τζόναθαν Γκόμεζ και ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Έτοιμοι για μία ακόμα μάχη! 

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον Άρη για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας κι ήταν αφιερωμένη στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες ενόψει του αγώνα της Κυριακής, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ομάρ Κόλεϊ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε από το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κι έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς υποβλήθηκε σε θεραπεία. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή. 

Ο Ισπανός φορ δούλεψε ατομικό, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας είναι οι: Κοτάρσκι , Μπαλωμένος, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας , Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1239317_paok-me-lobren-i-apostoli-gia-ntermpi-ektos-o-kolei-me-enohliseis

 

ΠΑΟΚ: Με Λόβρεν η αποστολή για το ντέρμπι - Εκτός ο Κόλεϊ με ενοχλήσεις. Με τον Ντέγιαν Λόβρεν να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Άρη. Εκτός έμεινε ο Κόλεϊ με ενοχλήσεις. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.