Κέρδος ο Κόλεϊ που έδειξε έτοιμος. Ως ίσος προς ίσο έπαιξε ο ΠΑΟΚ την Γαλατά στο καταπληκτικό γήπεδο της και έχασε στα… σημεία, σε ένα ματς που οι στιγμές δεν ηταν με το μέρος του. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν καλές ήττες, διδακτικές ίσως, όμως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα, που ειδικά αυτό το 3-1 ως τελικό σκορ την κάνει εκτός από το άδικη μέχρι ενός σημείου και πλασματική.

Η αλήθεια ειναι πως ο Δικέφαλος ήταν το αουτσάιντερ σε αυτό το ματς στην Πόλη, ωστοσο αυτό δεν τον εμπόδισε να βγει στο γηπεδο και να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην Γαλατασαράι. Αυτό το «τι θα γινόταν αν ο Ντέλιας κάνει το 0-1 στο 45ο λεπτό» θα παραμείνει αναπάντητο και φυσικά στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους όπου έρχεται το 1-0 με ένα αυτογκόλ που δεν το βλέπουμε να μπαίνει συχνά και να τυχαίνει ειδικά σε παίκτες της ποιότητας του Μπάμπα.

Ακόμα και έτσι όμως ο ΠΑΟΚ δεν… μάσησε και πάτησε την μπάλα κάτω, έβαλε ένα γκολ και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα, αν οι παίκτες του μεσοεπιθετικά είχαν καλύτερες επιλογές στα τελευταία 20 μέτρα του γηπέδου. Το 2-1 έγινε σε μια από τις λίγες αδράνειες στην άμυνα και σε μια από τις ελάχιστες φάσεις όπου ο Κόλεϊ (από τα κέρδη της βραδιάς η εικόνα του) έχασε τον Οσιμέν σε ένα σημείο του αγώνα που άρχισε να αγχώνεται η Γαλατά.

Για τους πρωταθλητές στην Πόλη δεν υπήρχε κανένα… πρέπει. Πήγε όμως το έπαιξε στα ίσια και κατά γενική ομολογία άξιζε περισσότερα, ειδικά αν ήταν περισσοτερο κυνικός. Ούτως ή άλλως από τα οκτώ παιχνίδια που θα έχει μπροστά του στο League Phase του Europa League, ένα από αυτά που υπολογίζε λιγότερο ήταν αυτό με την Γαλατασαράι.

Από εδώ και πέρα και για τα ερχόμενα τρία ματς μέχρι την διακοπή υπάρχουν ΠΡΕΠΕΙ. Και αυτο το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο ο Λουτσέσκου, όσο και οι παίκτες. Με την Γαλατά ήρθε ένα αποτέλεσμα που δεν μπορεί κανεις να πει τιποτα γιατί ο ΠΑΟΚ έκανε το παιχνίδι του και κατάφερε να δείξει μέχρις ενός σημείου ότι έχει κάνει κάποια βήματα προόοδου αντιμετωπίζοντας ομάδα που αναμφίβολα ειναι επιπέδου Champions League.

Την Κυριακή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει για πολλούς και διάφορους λόγους. Κυρίως για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως το τι θα κάνουν οι τρεις που βρίσκονται στο κατόπι του. Επίσης μια πιθανή του Δικεφάλου, ενδεχομένως να ανοίξει την διαφορά με την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό (ή και με από τους δυο σε περίπτωση ισοπαλίας) αφού παίζουν οι δυο τους στο αθηναϊκό ντέρμπι.

https://www.sfina.gr/kerdos-o-kolei-pou-edeixe-etoimos/

 

Κέρδος ο Κόλεϊ που έδειξε έτοιμος. Ως ίσος προς ίσο έπαιξε ο ΠΑΟΚ την Γαλατά στο καταπληκτικό γήπεδο της και έχασε στα… σημεία, σε ένα ματς που οι στιγμές δεν ηταν με το μέρος του. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.