Deal με Παβλένκα - Αύριο (28/9) στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ! Οριστικό είναι το deal με τον Γίρι Παβλένκα, ο οποίος προσγειώνεται στην Θεσσαλονίκη αύριο (28/9) στις 17.50 από την Φρανκφούρτη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ!


Σε συζητήσεις με τον 32χρονο Τσέχο κίπερ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΟΚ προκειμένου να τον «ντύσει» στα ασπρόμαυρα. Με την απόκτηση του Λόβρεν φάνηκε πως οι μεταγραφές έκλεισαν για τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο, το απρόπτο με τον Αντώνη Τσιφτσή οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη δεξαμενή των ελεύθερων κίπερ προκειμένου να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

Μία από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν οι ασπρόμαυροι ήταν αυτή του Γίρι Παβλένκα που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Βέρντερ Βρέμης, ολοκληρώνοντας μία παρουσία 7 ετών με 221 εμφανίσεις.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών γίνονται για 1+1 χρόνια και απομένουν λεπτομέρειες για να «κλειδώσει» το deal ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Τσέχο. Γίνονται προσπάθειες προκειμένου να βρίσκεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.

ΠΑΟΚ και Παβλένκα έφτασαν σε απόλυτη συμφωνία, με τον 32χρονο κίπερ να ετοιμάζει βαλίτσες για την Θεσσαλονίκη.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, απέμεναν λεπτομέρειες για να κλειδώσει και τυπικά το deal, με τις δύο πλευρές να δίνουν το πρωί της Παρασκευής τα χέρια τους σε ένα συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Από τη στιγμή που σφραγίστηκε η συμφωνία με τον Τσέχο, έγιναν προσπάθειες για να βρίσκεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως και έγινε, με τον Παβλένκα να αναμένεται στην Ελλάδα αύριο το απόγευμα (28/9) και συγκεκριμένα στις 17.50 με πτήση από την Φρανκφούρτη.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1238894_deal-me-pablenka-ayrio-28/9-stin-thessaloniki-gia-logariasmo-toy-paok

 

Deal με Παβλένκα - Αύριο (28/9) στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ! Οριστικό είναι το deal με τον Γίρι Παβλένκα, ο οποίος προσγειώνεται στην Θεσσαλονίκη αύριο (28/9) στις 17.50 από την Φρανκφούρτη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.