Οι… ενισχύσεις του ΠΑΟΚ Β! Οι προσθήκες της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου

Ο ΠΑΟΚ Β ετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν, η οποία θα είναι και η τέταρτη του στη Super League 2, με νέο προπονητικό δίδυμο αλλά την ίδια φιλοσοφία δηλαδή την ανάπτυξη και την εισαγωγή ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Όπως είναι λογικό, η ομάδα των «ασπρόμαυρων» ενισχύεται κατά κύριο λόγο από παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, με κάποιες «πινελιές» νεαρών και ταλαντούχων που αποκτούνται ως μεταγραφή.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δικέφαλος προχώρησε και στην απόκτηση του, επί χρόνια, αρχηγού των ομάδων ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Πιτσώτη, όπως διαβάσατε μέσα από το INPAOK νωρίτερα (δείτε εδώ), που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική μεταγραφική κίνηση για τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου το φετινό καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, τα «ασπρόμαυρα» φόρεσε ξανά ο Γιώργος Λαγωνίδης, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα στόπερ να αγωνίζεται την περασμένη σεζόν σε επίπεδο SL2, με τη φανέλα του Καμπανιακού.

Ενισχύσεις προέκυψαν και για την επίθεση, με τον Δικέφαλο να αποκτά τον Χόρχε Ουρτάδο για τη γραμμή κρούσης του. Ο Κολομβιανός φορ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Γουότφορντ, με τον ΠΑΟΚ να έχει και οψιόν αγοράς ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση που  θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του και μετά το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά πως διαμορφώνεται το ρόστερ του νέου ΠΑΟΚ Β: 

Τερματοφύλακες: Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Δημήτρης Μοναστηρλής, Ahmad Nader, Βασίλης Νικολακούλης, Βαγγέλης Κιάτος

Αμυντικοί: Λευτέρης Τασιούρας, Γιώργος Λαγωνίδης, Δημήτρης Κωττάς,  Δημήτρης Πιτσώτης, Μάριος Σινανάι, Νίκος Δεληγιάννης, Ερμής Σελιμάι, Ταξιάρχης Φίλων, Βασίλης Κιτσάκης, Βασίλης Πασαχίδης, Κωνσταντίνος Καστίδης

Μέσοι: Δημήτρης Τσοπούρογλου, Βασίλης Γρόσδης,, Θοδωρής Καλόγηρος, Βίκτωρ Ρουμιάντσεβ, Γιώργος Κουλούρης, Κωνσταντίνος Γκούμας, Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, Στέλιος Αλμασίδης

Επιθετικοί: Λάμπρος Σμυρλής, Γιάννης Γκιτέρσος, Χισάμ Κανίς, Βλαντιμίρ Μπράντονιτς, Ανέστης Μύθου, Νίκος Σπυράκος, Αλέξανδρος Αδάμ, Χόρχε Ουρτάδο.

https://inpaok.com/834682/oi-enischyseis-tou-paok-v/

 

Οι… ενισχύσεις του ΠΑΟΚ Β! Οι προσθήκες της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.