Η στιγμή των υπογραφών με Πιτσώτη! (pics). Τα «κλικ» του από την Τούμπα

Σημαντική ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ Β καθώς αποκτήθηκε ο Δημήτρης Πιτσώτης που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Παναθηναϊκό.

Ο 19χρονος αποτελεί τον στόπερ που έψαχνε ο ΠΑΟΚ Β στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες με κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό. Μία από αυτές ήταν ο αρχηγός της Κ19 της Ίντερ, Αλεξίου, αλλά δεν προχώρησε το θέμα.

Ο Πιτσώτης είναι γεννημένος το 2005 και ανήκε μέχρι πρόσφατα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός φόρεσε την πράσινη φανέλα επί εννέα συνεχόμενα χρόνια, αλλά την τελευταία σεζόν της θητείας του καθόσον δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για την επέκταση του συμβολαίου του έπαιξε σε μόλις πέντε παιχνίδια μια και παροπλίστηκε με απόφαση.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες είχε κρούσεις από το εξωτερικό για τον Πιτσώτη (σ.σ. τροφεία κτλ.) αλλά δεν δεν διαπραγματεύτηκε. Από την άλλη το εξαιρετικά καλά στημένο τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ γνωρίζοντας την κατάσταση, περίμενε και την κατάλληλη στιγμή έκανε το χτύπημα υπογράφοντας τον πρώην πράσινο για τρία χρόνια.

Ο Δημήτρης Πιτσώτης ήταν ο αρχηγός όλων των ομάδων ανά ηλικιακή βαθμίδα και ανήκε στην ελίτ των κορυφαίων ταλέντων στο Κορωπί. Με τα νέα δεδομένα ο υψηλόσωμος στόπερ εντάσσεται κι αυτός στο γκρουπ των παικτών που δεν μπόρεσε να κρατήσει ο Παναθηναϊκός. Θυμίζουμε πως νωρίτερα είχαν αποχωρήσει οι Καλοσκάμης (Ατρόμητος), Ρομάνο (Ίντερ).

Όσον αφορά στο σκάουτινγκ ριπόρτ του Πιτσώτη: Ο 19χρονος είναι δεξιοπόδαρος με ύψος πάνω από 1,90μ. Τον χαρακτηρίζουν οι καλές τοποθετήσεις του και η υψηλού επιπέδου αντίληψη που διαθέτει και καθοδηγεί την άμυνα.

https://inpaok.com/834678/paok-v-pire-stoper-apo-ton-panathinaiko-video/


Ο ΠΑΟΚ έκανε σημαντική κίνηση- επένδυση για το μέλλον, αφού προχώρησε στην απόκτηση του ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Πιτσώτη, όπως ενημερωθήκατε μέσα από το INPAOK (δείτε εδώ).

Μάλιστα ο νεαρός στόπερ, που εντάσσεται στο ρόστερ της δεύτερης ομάδα του Δικεφάλου, έχει ήδη βρεθεί στην Τούμπα κι έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που ανάρτησε η μανατζερική ομάδα του 19χρονου, από τι στιγμή των υπογραφών στα γραφεία της Τούμπας: 

 https://inpaok.com/834686/i-stigmi-ton-ypografon-me-pitsoti-pics/

 

Η στιγμή των υπογραφών με Πιτσώτη! (pics). Τα «κλικ» του από την Τούμπα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.