«Αυτή είναι η δύναμή μας». Τα δύο βασικά στοιχεία στα οποία στάθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στο μήνυμα του προς παίκτες και τεχνικό τιμ

Ξεχωριστής σημασίας, όπως άλλωστε συνηθίζεται, ήταν η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του Δικεφάλου στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Γαλατασαράι.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που ήθελε ο Δικέφαλος, ωστόσο όπως σημείωσε ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, η εικόνα των παικτών του Λουτσέσκου στον αγωνιστικό χώρο του RAMS Park τον γέμισε με περηφάνεια.

Πέρα από το γεγονός ότι χαρακτήρισε το φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ ως το καλύτερο και πιο ισορροπημένο της τελευταίας 12ετίας, ο Ιβάν Σαββίδης φρόντισε να υπενθυμίσει στους παλιούς παίκτες και να κάνει κατανοητό σε εκείνους που ήρθαν πρόσφατα, τα δύο βασικά στοιχεία που έχουν οδηγήσει τον Δικέφαλο στο δρόμο των επιτυχιών.

«Δύναμή μας είναι η ενότητα και η ομαδικότητα. Αν ένας νιώσει αμφιβολία για τον εαυτό του και την ομάδα, θα διαταραχθεί η ενότητα αυτή» ήταν η χαρακτηριστική η ατάκα που χρησιμοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης.

https://www.paok24.com/podosfairo/515768/ayti-einai-i-dynami-mas/

 

«Αυτή είναι η δύναμή μας». Τα δύο βασικά στοιχεία στα οποία στάθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στο μήνυμα του προς παίκτες και τεχνικό τιμ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.