Αγωνία για τον στόπερ! Η πρόθεση του ΠΑΟΚ και η “μάχη” με τις… ώρες!

Η αρνητική τροπή που είχε η υπόθεση Χατζηδιάκου, έχει φέρει τον ΠΑΟΚ σε πολύ δύσκολη θέση σε ότι αφορά τους στόπερ του.

Με τις ώρες μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης – οπότε και εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της λίστας στην UEFA για τη League Phase του Europa League – να είναι κυριολεκτικά μετρημένες, στον Δικέφαλο “τρέχουν” για να φέρουν στην Τούμπα τον δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό που θα πλαισιώσει τον Τόμας Κεντζιόρα και θα προσφέρει την απαιτούμενη “ασφάλεια” στον Ράζβαν Λουτσέσκου!

Ωστόσο, οι “ασπρόμαυροι” είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν αστραπιαία και να κάνουν όλα σωστά τις επόμενες ώρες για να αποκτήσουν τον στόπερ που τόσο χρειάζονται και να προλάβουν να τον συμπεριλάβουν στην ευρωπαϊκή λίστα, γεγονός που εκ των πραγμάτων κάνει δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ δεδομένου και του τρόπου λειτουργίας του.

Σε περίπτωση που οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν τα καταφέρουν, τότε θα αποκτήσουν μεν κεντρικό αμυντικό μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου αλλά αυτός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής – μέχρι τον Γενάρη – μόνο σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας, με τους ΚεντζιόραΚόλεϊΜιχαηλίδη και Θυμιάνη να καλούνται να βγάλουν τα… κάστανα από τη φωτιά στα οχτώ πολύ απαιτητικά παιχνίδια της League Phase του Europa League.

Όπως και αν δει πάντως την όλη κατάσταση και ό,τι και αν συμβεί τις επόμενες ώρες και ημέρες, η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ καθυστέρησε αδικαιολόγητα να στελεχώσει τις θέσεις των στόπερ του, παρότι γνώριζε τις ανάγκες του από τον… Μάιο!

https://www.paok24.com/podosfairo/511285/agonia-gia-ton-stoper/

 

Αγωνία για τον στόπερ! Η πρόθεση του ΠΑΟΚ και η “μάχη” με τις… ώρες! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 03, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.