Clasico εν μέσω Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ - Οι σκέψεις και τα διλήμματα Λουτσέσκου.Μετά το ματς με την Γαλατασαράι και πριν από αυτό με την Στεάουα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας στο clasico της Θεσσαλονίκης - Πώς προσεγγίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου το ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι εν μέσω Ευρώπης.

Non stop υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αφήνει για λίγο στην άκρη την Ευρώπη και στρέφει το ενδιαφέρον και την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις καθώς έχει μπροστά του το 155ο clasico της Θεσσαλονίκης και το πρώτο κόντρα στον Άρη, μετά από εκείνη την αλησμόνητη βραδιά πριν από 133 ημέρες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του για το πώς θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, είναι σαφές πως υπάρχουν ανοιχτές θέσεις και διλήμματα στο μυαλό του Ρουμάνου, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κόλεϊ και Μπράντον. Κάτι που σημαίνει πως το τοπίο στο κέντρο της άμυνας είναι ξεκάθαρο, με τον Μιχαηλίδη να επιστρατεύεται στο πλευρό του Κεντζιόρα. Από την άλλη βέβαια και διαθέσιμος να ήταν ο Κόλεϊ, μετρώντας δύο σερί παιχνίδια στα πόδια του, δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Θυμίζουμε πως στην ασπρόμαυρη αποστολή συγκαταλέγεται και ο Λόβρεν, μετρώντας αρκετές προπονήσεις στα πόδια του. Στ΄αριστερά δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Μπάμπα, ειδικά από τη στιγμή που ο Γκόμες έμεινε εκτός αποστολής, ενώ δεξιά εντοπίζεται το πρώτο δίλημμα του Ρουμάνου τεχνικού για το ποιος από τους Ότο - Σάστρε θα βρεθεί στην ενδεκάδα.

Όπως αντίστοιχα και στα χαφ, με τον Στέφαν Σβαμπ να θεωρείται η μόνη σταθερά στην παρούσα φάση. Δεν είναι τυχαίο πως ο Αυστριακός έμεινε εκτός αρχικής σύνθεσης στην Κωνσταντινούπολη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον προορίζει για το ματς με τον Άρη, εκτιμώντας πως «κουμπώνει» καλύτερα στο πλάνο του. Από εκεί και πέρα, η κατάσταση για τον παρτενέρ του Σβαμπ είναι αρκετά περίπλοκη γιατί το δίδυμο Καμαρά - Οζντόεφ δεν αποκλείεται να το... κρατά ο Ρουμάνος τεχνικός για το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Στεάουα, προχωρώντας σήμερα ενδεχομένως σε κάποια έκπληξη. Σε κάθε περίπτωση, το δίδυμο στα χαφ είναι μία σπαζοκεφαλιά. Γι΄αυτό εξάλλου επισημαίνουμε πως το clasico εν μέσω Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ως προς τα πρόσωπα που θα δούμε απόψε (29/9, 20.30).

Στην μεσοεπιθετική γραμμή, Τάισον και ο Ζίβκοβιτς συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να είναι στα δύο άκρα, ενώ στο «δέκα» εντοπίζεται το δεύτερο μεγάλο δίλημμα του προπονητή του ΠΑΟΚ, με Κωνσταντέλια ή Μουργκ; Όσο για την κορυφή; Το προβάδισμα έχει ο Τισουντάλι. Σε κάθε περίπτωση, όλα θα ξεκαθαρίσουν μία ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1239448_clasico-en-meso-eyropis-gia-ton-paok-oi-skepseis-kai-ta-dilimmata-loytseskoy

 

Clasico εν μέσω Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ - Οι σκέψεις και τα διλήμματα Λουτσέσκου.Μετά το ματς με την Γαλατασαράι και πριν από αυτό με την Στεάουα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας στο clasico της Θεσσαλονίκης - Πώς προσεγγίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου το ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι εν μέσω Ευρώπης. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.