Η απόδοση των παικτών. Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Άρη

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Άρη.

Κοτάρσκι: Δεν είχε πολλά τελειώματα προς την εστία του, έκανε κάποια λάθος γεμίσματα με τα πόδια καθώς δεν υπολόγιζε τον δυνατό αέρα, έχει μερίδιο ευθύνης στο γκολ που δέχεται από πλάγια θέση.

Ότο: Ξεκίνησε με κάποια εύκολα λάθη και ολιγωρίες, στην πορεία πήρε καλά την πλευρά και τα overlap στην επίθεση, είχε σέντρες που οδήγησαν σε σημαντικές ευκαιρίες και αρκετές θετικές αμυντικές ενέργειες.

Κεντζιόρα: Δεν είχε να αντιμετωπίσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις, βρισκόταν στις θέσεις που έπρεπε και κάλυψε χώρους και κενά.

Μιχαηλίδης: Δυναμικό παιχνίδι και αποτελεσματικές επεμβάσεις όταν η μπάλα πήγαινε στην πλευρά του, δεν του βγήκαν οι μακρινές μπαλιές στο χώρο, δεν είχε απάντηση στη φάση του 0-1.

Μπάμπα: Με διακυμάνσεις η απόδοσή του, δεν τα πήγε άσχημα αμυντικά, είχε αρκετά ανεβάσματα και έδινε επιλογές στη δημιουργία. Η μοίρα του παίζει περίεργα παιχνίδι τελευταία, παραλίγο να πετύχει νέο αυτογκόλ αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, είχε και νέο δοκάρι στο 84’ χάνοντας τεράστια ευκαιρία σε κενή εστία.

Σβαμπ: Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες στην ανάπτυξη, βρισκόταν και κάλυπτε τους χώρους που έπρεπε αλλά είχε και κάποιες ολιγωρίες όπως στη φάση του 0-1.

Μπακαγιόκο: Πρώτη φορά με φανέλα βασικού, γέμισε τον χώρο του κέντρου, είχε καλές τοποθετήσεις και κοψίματα, προσπάθησε να βοηθήσει και στη δημιουργία με προσωπικές ενέργειες ή πάσες.

Τάισον: Άλλαζε πλευρές και θέσεις, προσπαθούσε να βρει τους κενούς χώρους για να φτιάξει φάσεις για τους συμπαίκτες του, από σέντρα του έρχεται το δοκάρι του Τισουντάλι, είχε μια καλή ευκαιρία ο ίδιος στο 53’.

Κωνσταντέλιας: Πήρε πολύ παιχνίδι πάνω του και σχεδόν όλες τις μπάλες σε κάθε επίθεση του ΠΑΟΚ. Δημιούργησε, ταλαιπώρησε αμυντικούς, έβγαλε θέαμα αλλά υστέρησε σημαντικά στην ουσία. Αναποτελεσματικά τελειώματα, ακόμα και από πλεονεκτικές θέσεις με ανοιχτή ορατότητα.

Ζίβκοβιτς: Δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στη δημιουργία καθώς η μπάλα παιζόταν συνήθως στην αντίθετη πλευρά. Δε σταμάτησε να πιέζει και τρέχει, βοήθησε με τα στημένα.

Τισουντάλι: Πολύ ενεργός από το ξεκίνημα του ματς, πάτησε περιοχή, έδωσε μάχες έξω από αυτή, βρέθηκε μέσα στις φάσεις, είχε δυο δοκάρια σε ένα λεπτό (το ένα μέτρησε) από πλεονεκτικές θέσεις, θα έπρεπε να είχε σκοράρει.

Τσάλοφ: Δε φάνηκε σχεδόν καθόλου και δεν τον αισθάνθηκαν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Καμαρά: Κέρδισε μονομαχίες και έδωσε δύναμη στο κέντρο αλλά όχι κάτι παραπάνω.

Οζντόεφ: Λίγα πράγματα στον χρόνο που έπαιξε και χωρίς πρωτοβουλίες.

Ντεσπόντοφ: Χωρίς μυαλό όταν η μπάλα ερχόταν προς αυτόν, ένα καλό στημένο με κόρνερ που έφερε το δοκάρι του Μπάμπα στο 84΄.

https://inpaok.com/836827/i-apodosi-ton-paikton-229/

 

Η απόδοση των παικτών. Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Άρη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.