Μπάμπα στο SDNA: «Δεν υπήρχε κανένα φάουλ, το γκολ έπρεπε να μετρήσει!»

Για την επίμαχη φάση του ακυρωθέντος γκολ στο Περιστέρι που σήκωσε μεγάλη... σκόνη μίλησε στο SDNA ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ, Ράχμαν Μπάμπα.

Ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε στο Περιστέρι αλλά στο β΄ημίχρονο μπήκε μεταμορφωμένος και με διάθεση να τελειώσει το παιχνίδι. Κράτησε τη μπάλα στα πόδια, έπαιξε μεθοδικά και στο 69′ βρήκε δίχτυα, με τον Τσάλοβ να σερβίρει και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να εκτελεί, αλλά διαιτητής κι VAR είχαν διαφορετική άποψη κι ακύρωσαν το γκολ για επιθετικό φάουλ (!) του Ράχμαν Μπάμπα.

Ο πρωταγωνιστής της επίμαχης φάσης μίλησε στο SDNA, αναφέροντας πως: «Για μένα δεν υπάρχει κανένα φάουλ, έπρεπε να μετρήσει το γκολ κανονικά. Η πρόθεσή μου ήταν να παίξω και να κινηθώ με την μπάλα προς τα μπρος. Έπρεπε να τρέξω και όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να κουνήσω τα χέρια μου. Αυτό το φάουλ που δόθηκε ήταν ένα πραγματικά... soft φάουλ. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα επαφών και υπάρχουν πολλές τέτοιες επαφές σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σε κάθε αγώνα μεταξύ παικτών που τρέχουν. Δεν ένιωσα κάποια επαφή με αντίπαλο στην φάση και επειδή, όπως είπα πριν, τέτοιες φάσεις γίνονται δεκάδες σε παιχνίδια γι' αυτό πιστεύω ότι ήταν ένα πραγματικά... soft φάουλ που δόθηκε για να ακυρωθεί το γκολ αυτό».

Μιλώντας για την πολύτιμη νίκη του ΠΑΟΚ, ο Μπάμπα σημείωσε πως: «Ήταν μια δύσκολη νίκη είναι η αλήθεια και ξέραμε από πριν ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που έγινε ακόμη πιο δύσκολο λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Ο χλοοτάπητας ήταν πολύ πυκνός και δεν μπορούσε να κυλήσει η μπάλα γρήγορα, για να κάνουμε και εμείς το παιχνίδι που ξέρουμε. Τελικά καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Κρατάμε το τρίποντο και επίσης κρατάμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι με την ίδια αποφασιστικότητα και θέληση για νίκες».

Μετά το 1-1, ο ΠΑΟΚ πάλεψε με την ψυχή του και έδειξε να το πιστεύει μέχρι τέλους, όπως τόνισε ο Μπάμπα: «Πάντα πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε και τα δίνουμε όλα μέχρι το φινάλε του κάθε αγώνα. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Είναι αυτός ο χαρακτήρας της ομάδας και αυτός είναι ο δρόμος για να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο στην σεζόν αλλά ξέρουμε το τι πρέπει να κάνουμε».

Όσο για την εντυπωσιακή στήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ που μετέτρεψαν το Περιστέρι σε μία μικρή Τούμπα; «Οι φίλαθλοί μας είναι πάντα και παντού δίπλα μας. Τους είμαστε ευγνώμονες γι' αυτή την στήριξη που μας δίνουν στα εύκολα και τα δύσκολα. Προσπαθούμε και θα προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και για αυτούς που βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα, όπου παίζει ο ΠΑΟΚ».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1231205_mpampa-sto-sdna-den-ypirhe-kanena-faoyl-gkol-eprepe-na-metrisei

 

Μπάμπα στο SDNA: «Δεν υπήρχε κανένα φάουλ, το γκολ έπρεπε να μετρήσει!» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 02, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.