Οι συστάσεις του Γκόμες και η επιστροφή του ορεξάτου Τάισον: Προετοιμασία σε φουλ ρυθμούς για τον ΠΑΟΚ (vid). Τις πρώτες του ημέρες στα ασπρόμαυρα μετράει ο Τζόναθαν Γκόμες, την ώρα που ο Τάισον και η παρέα του συνεχίζουν τα... δικά τους. Προετοιμασία σε φουλ ρυθμούς για τους Θεσσαλονικείς.

Το όνομα του Τζόναθαν Γκόμες μπορεί να μην βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ, αν και οι πρώτες συστάσεις του 20χρονου μπακ δεν θα αργήσουν να έρθουν. Από την πλευρά του, ο Δικέφαλος φρόντισε σήμερα να δώσει μία πρώτη «γεύση» των πεπραγμένων του στις προπονήσεις, ο οποίος βρίσκεται σε φάση ενσωμάτωσης και προσαρμογής, έχοντας ήδη «κολλήσει» εκτός γηπέδων με τον Σορετίρε.


Από την άλλη, ο Τάισον επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Σε μεγάλα κέφια ο Βραζιλάνος, φρόντισε μαζί με Ότο και Τσάλοβ να χαρίσουν το στιγμιότυπο της προετοιμασίας, κρύβοντας τη μπάλα.

Στα της Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως η Γαλατάσαράι παλεύει για ενίσχυση στο παρά ένα, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε -αναμενόμενα- sold out για το ματς με τον Δικέφαλο, υπογραμμίζοντας πως σε περίπτωση που απελευθερωθούν ορισμένες θέσεις για το ματς της 7ης Νοέμβρη, ο πρώτος λόγος ανήκει στα μέλη του συλλόγου και στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.
 https://www.sdna.gr/podosfairo/1233554_oi-systaseis-toy-gkomes-kai-i-epistrofi-toy-orexatoy-taison-proetoimasia-se-foyl

 

Οι συστάσεις του Γκόμες και η επιστροφή του ορεξάτου Τάισον: Προετοιμασία σε φουλ ρυθμούς για τον ΠΑΟΚ (vid). Τις πρώτες του ημέρες στα ασπρόμαυρα μετράει ο Τζόναθαν Γκόμες, την ώρα που ο Τάισον και η παρέα του συνεχίζουν τα... δικά τους. Προετοιμασία σε φουλ ρυθμούς για τους Θεσσαλονικείς. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.