ΠΑΟΚ Β - Μακεδονικός 2-1. Την πρώτη του νίκη την φετινή σεζόν, πέτυχε ο Δικέφαλος του Βορρά στο γήπεδο της Ευκαρπίας απέναντι στον Μακεδονικό, τον οποίο κέρδισε με 2-1 και γκολ των Ουρτάδο και Κωττά.

Με το παιχνίδι ΠΑΟΚ Β - Μακεδονικός άνοιξε η αυλαία για την 3η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2, με τους ασπρόμαυρους τυπικά γηπεδούχους να νικάνε με ανατροπή (2-1) την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά. Με αυτή την νίκη, ο ΠΑΟΚ Β έφτασε τους 5 βαθμούς κρατώντας το αήττητο με τον Μακεδονικό να μένει στους 4 βαθμούς.

Μπήκε καλύτερα ο Μακεδονικός, ισορρόπησε μετά το 25ο λεπτό ο ΠΑΟΚ Β

Στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα, ο Σιχαρουλασβίλι έκανε ένα σουτ με εξωτερικό φάλτσο και ανάγκασε τον Μοναστηρλή σε σημαντική επέμβαση, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Από το κόρνερ, ο Μακεδονικός απείλησε ξανά με τον Λεωνιδόπουλο από πλεονεκτική θέση να κάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε ψηλά. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 20ο λεπτό με τον Χερίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή πριν από λίγο αντί του τραυματία Κουϊρουκίδη. Μετά από πλάγιο και όμορφη σέντρα του Τσέχου μέσου, Μάρτιν Χάσεκ, ο Χερίδης με κεφαλιά έγραψε το 0-1 για τον Μακεδονικό.

Η ομάδα του Γιώργου Κωστίκου προσπάθησε να αντιδράσει και με όμορφη κάθετη πάσα του Σμυρλή, ο Ουρτάδο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως ο Ταλιχμανίδης είχε αντίδραση. Ξανά ο Ουρτάδο, ο οποίος ήταν αρκετά κινητικός για ένα ακόμα παιχνίδι, έκανε την σέντρα ο προωθημένος Λαγωνίδης πήρε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή με την μπάλα όμως να καταλήγει ψηλά. 

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Γκούμας μεταφέρθηκε στην δεξιά πλευρά με τον Κανίς να πηγαίνει στον άξονα. Αυτό ήταν και το σημείο, που άλλαξε την ισορροπία του αγώνα για τον ΠΑΟΚ Β, καθώς ο Γκούμας έκανε μία πανέμορφη πάσα στον Ουρτάδο, ο οποίος αυτή την φορά δεν αστόχησε στο τετ α τετ γράφοντας το 1-1 με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. 

Πήρε το πάνω χέρι με την εσωτερική αλλαγή ο Δικέφαλος και γύρισε τον αγώνα

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε με την ίδια όρεξη και συνταγή και στο δεύτερο μέρος. Με τον Γκούμα ξανά στα δεξιά, είχε τα ηνία και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, κάνοντας την πρώτη φάση στο 50ο λεπτό με τον Σμυρλή να σουτάρει από τον άξονα λίγο έξω.  Ελάχιστες φάσεις το επόμενο διάστημα με αρκετή ένταση στο γήπεδο και πολλά σκληρά φάουλ.

Στο 73ο λεπτό ο ΠΑΟΚ Β κάνει την ανατροπή. Το κόρνερ του Τσαούση, απομακρύνεται προσωρινά από τους παίκτες του Μακεδονικού, ο Τασιούρας παίρνει το ριμπάουντ σουτάρει, η μπάλα καταλήγει στον Κωττάς, ο οποίος με κοντινή προβολή να κάνει το 2-1 για τους ασπρόμαυρους.

Ο Δικέφαλος είχε στις καθυστερήσεις του αγώνα την ευκαιρία να κλειδώσει την νίκη, σε τριπλή ευκαιρία με τον Τασιούρα να εκτελεί και τον Ταλιχμανίδη να αποκρούει, ενώ στο ριμπάουντ τόσο ο Μπράντονιτς όσο και ο Ουρτάδο δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με το 2-1 να παραμένει έως το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΠΑΟΚ Β (Κωστίκος) : 1.Μοναστηρλής, 2.Τασιούρας, 3.Σινανάι, 4.Λαγωνίδης, 5.Κωττάς, 6.Τσοπούρογλου(72΄Μπράντονιτς), 7.Κανίς(90΄Φίλων), 8.Γρόσδης(90΄Πιτσώτης), 9.Ουρτάδο Καμπέζας, 10.Γκούμας(62΄ Τσαούσης), 11.Σμυρλής(72΄Καλόγηρος). 

 
Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Χασάνογλου(74΄Τοπαλίδης), Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ, Χάσεκ(74΄Ταβάρες), Σιχαρουλασβίλι(64΄ Ζαφειράκης), Κουϊρουκίδης(16΄ Χερίδης)

https://www.sdna.gr/podosfairo/1241320_paok-b-makedonikos-2-1 
ΠΑΟΚ Β - Μακεδονικός 2-1. Την πρώτη του νίκη την φετινή σεζόν, πέτυχε ο Δικέφαλος του Βορρά στο γήπεδο της Ευκαρπίας απέναντι στον Μακεδονικό, τον οποίο κέρδισε με 2-1 και γκολ των Ουρτάδο και Κωττά. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.