«Καίγεται» για νίκη ο ΠΑΟΚ, ματς χωρίς αύριο κόντρα στην Πλζεν! Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ συνεχίζεται στην Τούμπα, εκεί όπου υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν (24/10, 19.45) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, σε ένα ματς χωρίς αύριο!

Το είπε ξεκάθαρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου επισημαίνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο την αναγκαιότητα για αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για τη νίκη, καθώς μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Πόλη από τη Γαλατάσαραϊ (3-1) και τη «γκέλα» στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην Στεάουα, από την οποία ηττήθηκε με 1-0, δεν έχει βαθμούς στην League Phase και πλέον είναι στριμωγμένος με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, προερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ, το οποίο μας δίνει αυτοπεποίθηση σαν γκρουπ και μας δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά είναι ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει να αντιδράσουμε δεδομένων και των αποτελεσμάτων που είχαμε μέχρι στιγμής», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Εκεί που δεν είχε την ευκαιρία να δεχθεί ερωτήσεις λόγω της στάσης εργασίας των δημοσιογράφων, κάτι που ξάφνιασε τον Ρουμάνο τεχνικό που έσπευσε να σχολιάσει: «Κάθε μέρα είναι και κάτι καινούργιο για μένα στην Ελλάδα», προσθέτοντας πως: «δηλαδή μπορώ να καθίσω εδώ πέντε λεπτά και να μην λέω τίποτα». Βέβαια, δεν έλειψε και η ατάκα όλο νόημα, πριν τοποθετηθεί για το επικείμενο ματς και με αφορμή τα όσα προηγήθηκαν με την ΑΕΚ, λέγοντας πως: «Και τι να πω; Ό,τι και να πω, παρεξηγείται, ξεσπά πόλεμος».

Επιστρέφοντας στα αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέσου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σόλα Σορετίρε, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση της Τρίτης και κινείται πιο συντηρητικά. Ως εκ τούτου προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής για να προφυλαχθεί. Θυμίζουμε πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι και οι Βιεϊρίνια, Μουργκ και Λόβρεν. Κάτι που σημαίνει πως η ενδεκάδα κόντρα στην Πλζεν θα παρουσιάσει αλλαγές συγκριτικά με το ντέρμπι στην OPAP Arena. Από την άλλη, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ράχμαν Μπάμπα, ωστόσο, επειδή βρίσκεται υπό καθεστώς διαχείρισης λόγω των ενοχλήσεων, παραμένει με ερωτηματικό η χρησιμοποίησή του. Σε περίπτωση που δεν κριθεί απόλυτα έτοιμος, τότε ο ΠΑΟΚ θα πάει στο plan b με Ότο στ΄αριστερά, όπως έγινε και με την ΑΕΚ, και τον Σάστρε δεξιά, έχοντας ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κόλεϊ - Κεντζιόρα.

Δεδομένη θεωρείται η χρησιμοποίηση του Μαντί Καμαρά στα χαφ, ωστόσο, παραμένει ανοιχτή η θέση του παρτενέρ του. Ξεκάθαρες οι τρεις από τις τέσσερις θέσεις μπροστά με την επιστράτευση των Τάισον, Κωνσταντέλια και Μπράντον, με τους Ντεσπόντοφ - Αντρίγια να διεκδικούν αυτήν στα δεξιά της επίθεσης, αν και ο Βούλγαρος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες δεδομένης της διαχείρισης που θέλει να κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου...

Από την άλλη, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Τσέχων, ο Μίροσλαβ Κούμπεκ θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 3-5-2, θέλοντας να εκμεταλλευτεί όλο το πλάτος του γηπέδου και τους γρήγορους πλάγιους μπακ που διαθέτει (Καντού δεξιά και Χάβελ αριστερά). Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γεντλίτσκα, ενώ στην τριάδα των στόπερ, όπως όλα δείχνουν, θα είναι από δεξιά προς αριστερά, οι Γεμέλκα, Μάρκοβιτς και Ντουέχ. Δεξιά, σε όλη την πλευρά θα αγωνιστεί ο Καντού, αριστερά ο Χάβελ, ενώ στον άξονα φανέλα βασικού θα πάρει ο Τσερβ με τον αρχηγό Κάλβαχ ως κεντρικοί μέσοι, με τον Σουλτς μπροστά τους ως δεκάρι. Το πιθανότερο δίδυμο στην επίθεση για την Βικτόρια Πλζεν θα είναι αυτό των Ματέι Βίντρα και Πρινς Αντού.

Οι Τσέχοι «τρέχουν» ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων ανεξαρτήτως διοργάνωσης με απολογισμό δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι δύο νίκες σημειώθηκαν στις εντός συνόρων αναμετρήσεις κόντρα σε Παρντούμπιτσε (2-0) και Μπάνικ Οστράβα (3-1), ενώ στα πρώτα δύο ματς για το Europa League κατέγραψε δύο ισοπαλίες. Το εντυπωσιακό 3-3 με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη και το 0-0 με την Λουντογκόρετς στο γήπεδο της. 

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο πιο επικίνδυνος παίκτης της τσεχικής ομάδας επιθετικά είναι ο Πάβελ Σουλτς που μετράει μέχρι τώρα έξι γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τον 23χρονο επιτελικό μέσο που ήδη είναι στην λίστα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ακολουθεί ο Πρινς Αντού. Ο 21χρονος Γκανέζος φορ που ήρθε το καλοκαίρι από την ουκρανική Κρίβμπας αντί 700.000 ευρώ έχει πετύχει ήδη τέσσερα γκολ. Την τριάδα των παικτών που ξεχωρίζουν από το ρόστερ της Βικτόρια Πλζεν -βάσει και της φετινής του εικόνας- είναι ο Καντού που μετράει ήδη πέντε ασίστ και ένα γκολ. Στα 27 του είναι ο παίκτης που συνήθως παίζει όλη την πλευρά στα δεξιά.

Ο Ελβετός διαιτητής, Ουρς Σνάιντερ, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα της Τούμπας και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάρκο Ζούρκερ και Μπέντζαμιν Ζούρκερ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ανόε Καναγκασικάμ, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Λιονέλ Τσούντι, με βοηθό τον Γιοχάνες φον Μάντατς.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1247550_kaigetai-gia-niki-o-paok-mats-horis-ayrio-kontra-stin-plzen

 

«Καίγεται» για νίκη ο ΠΑΟΚ, ματς χωρίς αύριο κόντρα στην Πλζεν! Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ συνεχίζεται στην Τούμπα, εκεί όπου υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν (24/10, 19.45) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, σε ένα ματς χωρίς αύριο! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.