ΠΑΟΚ: Τζόναθαν Γκόμες ή Ότο στη θέση του Μπάμπα; Τα αγωνιστικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα διαφοροποιηθούν στο κυριακάτικο (6/10) εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Λίγο η κόπωση από τα απανωτά ματς και λίγο οι απουσίες, αναγκάζουν τον Ρουμάνο κόουτς να βγάλει μπροστά νέα πρόσωπα. Όπως έγινε γνωστό λίγο νωρίτερα, ο Ράχμαν Μπάμπα δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών στο ματς της Λιβαδειάς.

Αυτό σημαίνει, ότι στο αριστερό άκρο της άμυνας θα χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Ότο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές, ή Τζόναθαν Γκόμες. Ο 21χρονος μπακ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Σοσιεδάδ και, ίσως, την Κυριακή καταγράψει την πρώτη του επίσημη συμμετοχή.

 

ΠΑΟΚ: Τζόναθαν Γκόμες ή Ότο στη θέση του Μπάμπα; Τα αγωνιστικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα διαφοροποιηθούν στο κυριακάτικο (6/10) εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, για την 7η αγωνιστική της Super League 1. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.