Στροφή στην Πλζεν για τον ΠΑΟΚ - Στα... πιτς ο Μπάμπα

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας και ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη μάχη με τους Τσέχους στην Τούμπα.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ διεξήχθη και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Μπάμπα έχει κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα εξετάζεται καθημερινά. Σε περίπτωση πάντως που δεν κριθεί έτοιμος για το ευρωπαϊκό παιχνίδι, ήδη έχει τεθεί επί τάπητος το πλάνο του ΠΑΟΚ με Ότο στ΄αριστερά και Σάστρε στα δεξιά. Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε ατομικό στο γήπεδο.

Την Τρίτη (23.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα στις 12:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα πλαισιώσει από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Μπράντον Τόμας.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1247079_strofi-stin-plzen-gia-ton-paok-sta-pits-o-mpampa

 

Στροφή στην Πλζεν για τον ΠΑΟΚ - Στα... πιτς ο Μπάμπα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.