Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με πολλές αλλαγές κατά Λεβαδειακού!

Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, ο ΠΑΟΚ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, έχοντας μια δύσκολη, εκτός έδρας, αποστολή, στη Λιβαδειά, σήμερα (20:30, SFINATV), κόντρα στον Λεβαδειακό, ματς που θα πρέπει να το κερδίσει, οπωσδήποτε, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα όμως, δεν θα μπορούσε να μην κάνει αλλαγές και το γνωστό… Rotation, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που πρέπει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, όπως π.χ. ο Κεντζιόρα και να δει και κάποιους καινούργιους, όπως ο Λόβρεν, που θα ξεκινήσει βασικός, μαζί με τον Κόλεϊ, στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου.  

Για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ, μπήκαν οι Γίρι Παβλένκα και Τζόναθαν Γκόμεζ, αλλά μόνο ο δεύτερος έχει ελπίδες να ξεκινήσει βασικός, αν και το πιο πιθανό είναι να προτιμήσει τον έμπειρο Βιεϊρίνια και όχι τον Γκόμεζ, ο κόουτς Λουτσέσκου.

Η ενδεκάδα θα έχει αρκετές αλλαγές, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια και πιθανότατα θα αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Ότο, Βιεϊρίνια, Λόβρεν, Κόλεϊ, Καμαρά, Σβαμπ, Σορετίρε, Ζίφκοβιτς, Μουργκ και Τισουντάλι.

Στην αποστολή μετέχουν και οι Κεντζιόρα, Μπακαγιόκο, Οζντόεφ, Γκόμεζ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ,  Τσάλοφ, Παβλένκα.

Αποκλείσθηκαν από την αποστολή, εκτός των ανέτοιμων Μπράντον Τόμας, Αντώνη Τσιφτσή και του τιμωρημένου Μπάμπα Ράχμαν, οι Γιοάν Σάστρε, Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Θυμιάνης και Αλί Σαμάτα, για διαφορετικούς λόγους, ο καθένας.

https://www.sfina.gr/auti-einai-i-pithani-endekada-tou-paok-me-polles-allages-kata-lebadeiakou/

 

Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με πολλές αλλαγές κατά Λεβαδειακού! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.