Νέα πρόσωπα και αλλαγές από Λουτσέσκου. Το πλάνο με φόντο τον μεγάλο στόχο

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Λιβαδειά και μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, ευελπιστώντας πως θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις διαδοχικές ήττες.

Οι “ασπρόμαυροι” κινούνται σε ρυθμούς Λεβαδειακού, έχοντας μπροστά τους μία τελευταία “μάχη” πριν από τη διακοπή, όπου η νίκη μοιάζει μονόδρομος, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προσανατολίζεται σε αλλαγές αναφορικά με την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει απόψε.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, δεν έχει στη διάθεσή του σήμερα τον Μπάμπα, που είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός είναι και οι Μπράντον Τόμας και Τσιφτσής, όπως και οι Σάστρε και Μιχαηλίδης εκτος αποστολης. Αντιθέτως, ο Κόλεϊ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στην αποστολή, ενώ για πρώτη φορά σε αυτήν βρίσκεται και ο Παβλένκα.

Όσον αφορά στο αποψινό ματς, όλα δείχνουν ότι στο κέντρο της άμυνας θα δούμε για πρώτη φορά τον Λόβρεν, ενώ πολλές πιθανότητες για ντεμπούτο έχει και ο Γκόμεζ, ξεκινώντας στα αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή, θα υπάρξει ξανά αλλαγή, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να “παίζει” με τα δίδυμα και σήμερα, προβάδισμα έχουν οι Σβαμπ και Μπακαγιόκο, ενώ και μεσοεπιθετικά παίκτες όπως ο Ζιφκοβιτς, ο Σορετίρε, ο Μουργκ και ο Τισουντάλι δοκιμάστηκαν αρκετά.

 https://www.paok24.com/podosfairo/517360/nea-prosopa-kai-allages-apo-loytseskoy/

Νέα πρόσωπα και αλλαγές από Λουτσέσκου. Το πλάνο με φόντο τον μεγάλο στόχο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.