Πέταξε δικιά του νίκη σε ματς… ροκ Ισοπαλία ΠΑΟΚ – Δούκα στη Μίκρα σε παιχνίδι με ένταση και μεγάλη ανησυχία για τον Τσιγαρίδα

Συνεχίζει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος με 23-23 στη Μίκρα απέναντι στον ΑΣΕ Δούκα για την 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο Δικέφαλος πήρε ωστόσο τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα μετά τις δύο ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, 25 χρόνια μετά από εκείνη τη «μαύρη» μέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ και το ασπρόμαυρο οπαδικό κίνημα.

Τα ατομικά λάθη του Δικεφάλου έδωσαν τη δυνατότητα στον Δούκα να προηγηθεί με 3-6 στο 13 και αργότερα με 5-8. Εκεί ο ΠΑΟΚ απάντησε με σερί 3-0 με ένα γκολ του Γκεοργκιέφσκι και δύο του Τσαμουρίδη για το 8-8 στο 19′. Οι δύο ομάδες συνέχισαν χέρι – χέρι με τον Κουκμίση στο 27′ να κάνει το 10-9 για τους ασπρόμαυρους που με τον ίδιο παίκτη πήγαν μπροστά στα αποδυτήρια με 12-11.

Μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τσιγαρίδας του ΠΑΟΚ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας να πονάει πολύ στο γόνατο και αποχώρησε μάλιστα με τους συμπαίκτες του να τον παίρνουν αγκαλιά και να τον μεταφέρουν στο ιατρείο του γηπέδου.

Νέα άτυχη στιγμή για τον ΠΑΟΚ και στο 37′, ενώ οι ασπρόμαυροι ήταν μπροστά με 15-12 με τον Τριανταφυλλίδη να αποχωρεί κουτσαίνοντας με πρόβλημα στον αστράγαλο, με τον ίδιο όμως να επιστρέφει αργότερα.

Παρά τις ατυχίες ο Δικέφαλος είχε το καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση και κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά 18-14 με τον Λαδάκη στο 43′. Ο ΠΑΟΚ κρατούσε και στη συνέχεια το προβάδισμα και σε αυτό συνέβαλε και ο Παπάζογλου με τις σπουδαίες επεμβάσεις του.

Οι φιλοξενούμενοι όμως επέστρεψαν και κατάφεραν να πλησιάσουν στο γκολ για το 21-20 στο 55′, με τον Τριανταφυλλίδη να δίνει ανάσα για το 22-20, αλλά τον Δούκα να μειώνει ξανά 22-21 κάνοντας δραματικά τα τελευταία λεπτά.

Αυστηρή δίλεπτη στον Τσαμουρίδη στο 59′ κάτι που ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να παίξει ως το φινάλε με παίκτη λιγότερο και τον Γερουλάνο να ισοφαρίζει 22-22.

Θρίλερ το τελευταίο λεπτό με τον Γκεοργκιέφσκι να κάνει το 23-22, αλλά τον Χουρσουτιάν να ισοφαρίζει άμεσα 23-23.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη τα αίματα άναψαν μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και απειλήθηκε σύρραξη. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι τα πνεύματα να ηρεμήσουν.

Ο ΠΑΟΚ είχε την τελευταία ρίψη στον αγώνα σε «νεκρό» χρόνο με τον Λαδάκη όμως να σουτάρει πάνω στα μπλοκ και έτσι το 23-23 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Την επόμενη αγωνιστική (4η) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.

https://www.paok24.com/as-paok/517219/petaxe-dikia-toy-niki-se-mats-rok/

 

Πέταξε δικιά του νίκη σε ματς… ροκ Ισοπαλία ΠΑΟΚ – Δούκα στη Μίκρα σε παιχνίδι με ένταση και μεγάλη ανησυχία για τον Τσιγαρίδα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.