Λύγισε παρά την υπερπροσπάθεια. Πρώτη ήττα για τον ΠΑΟΚ των απουσιών στην Αθήνα

Πρώτη ήττα στη Futsal Super League για τον ΠΑΟΚ που λύγισε εκτός έδρας από την Αθήνα 90 με 5-3 για την 3η αγωνιστική.

Ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Τσιούχα, Μουρανάκα, Μπικιάρη, Παπαδόπουλο και Αναστασόπουλο.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας βράβευσαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Αθήνα 90.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ καθώς μόλις 30” πριν τη σέντρα μετά από υποδειγματική αντεπίθεση των «ασπρόμαυρων» ο Σόουζα έκανε το 0-1.

Άμεση αντίδραση από τους γηπεδούχους που με τον Στυλιανόπουλο στο 3:30 να κάνει το 1-1 και τον Παπαευστρατίου στο 6′ με κοντινή προβολή να διαμορφώνει το 2-1.

Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Αναστασιάδη, Λιώνη και Τζακίδη στη συνέχεια, την ώρα που οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ από μια άτυχη στιγμή του Κεφαλίδη που μετά από παράλληλο γύρισμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των ασπρόμαυρων για το 3-1.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ζιάκας έκανε το 4-1 για την Αθήνα 90.

Όμορφη εκτέλεση φάουλ από τον Τσίτσο με τον Κύπριο παίκτη του ΠΑΟΚ να μειώνει σε 4-2 εννιά λεπτά πριν το φινάλε.

Με την κλεψύδρα να αδειάζει ο Δικέφαλος τα έπαιξε όλα για όλα με τον Τσίτσο πλέον να παίζει σε ρόλο παίκτη – τερματοφύλακα και βρήκε την λύση με τον Αναστασιάδη που τρία λεπτά πριν το τέλος με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-3.

Οι ασπρόμαυροι πίεσαν για την ισοφάριση δεν τα κατάφεραν και ο Ζιάκας διαμόρφωσε το 5-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και πάλι στην Αθήνα απέναντι στους Τράχωνες Αλίμου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

https://www.paok24.com/as-paok/517226/lygise-para-tin-yperprospatheia/

 

Λύγισε παρά την υπερπροσπάθεια. Πρώτη ήττα για τον ΠΑΟΚ των απουσιών στην Αθήνα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.