Μαυρέας: «Ο Λουτσέσκου λέει την αλήθεια!» Η συνέντευξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου στον City 106.1

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Αντώνης Μαυρέας (γενικός αρχηγός της Καλαμάτας, πλέον) μίλησε στον City 106,1 και στην εκπομπή «Χωρίς Παρωπίδες» για τον ΠΑΟΚ, για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και για το επερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για την ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πάρα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Είχε θάρρος και θράσος από την αρχή. Μπήκε μέσα ως πρωταθλητής. Το πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα με το σπαθί του και μπήκε μέσα στην Νέα Φιλαδέλφεια και είπε «αφεντικό είμαι εγώ». Ο ΠΑΟΚ κατά την άποψή μου ήταν λίγο καλύτερος από την ΑΕΚ. Ήταν σοβαρή ομάδα, με πρωτοβουλία. Το αποτέλεσμα δίνει πράγματα στον ΠΑΟΚ».

 

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει συνοχή, ενώ οι τρεις της Αθήνας ακόμα ψάχνονται:

«Τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα τον έχει ο ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή πέρυσι και πρόπερσι αμφισβητούσαν τον Λουτσέσκου. Είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής. Τον άφησε η διοίκηση και συγχαρητήρια γι’ αυτό, να κάνει την δουλειά του και έκανε μία ομάδα που την ζηλεύει όλος ο κόσμος. Πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ομοιογένεια, αγάπη, σεβασμός, βγάζει υγεία η ομάδα. Είναι καθαρά δουλειά και επιτυχία του μεγάλου για μένα προπονητή που λέγεται Λουτσέσκου».

Για τις επιθέσεις που δέχεται ο Λουτσέσκου από την Αθήνα με πρόσφατο παράδειγμα στον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Την αλήθεια λέει. Είναι άδικο. Το έχει μέσα του. Βγάζει μια αγανάκτηση, λέει κάτι μου έκλεψες ρε φίλε. Γιατί ρε φίλε; Γιατί να μου το κάνεις αυτό; Ο άνθρωπος έχει ταυτιστεί με τον ΠΑΟΚ, είναι ένας από εμάς, τον βλέπω από την στεναχώρια του πολλές φορές, τα λόγια του, είναι δικός μας άνθρωπος, είναι ΠΑΟΚτσής».

 

Για το ματς με την Βικτόρια Πλζεν:

«Δεν υπάρχει κακή ομάδα σ’ αυτές τις διοργανώσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι σοβαρός ο ΠΑΟΚ. Οι ελληνικές ομάδες ίσως να μην είναι έτοιμες για τα τρία ματς την εβδομάδα. Μιλάω για όλες τις ελληνικές ομάδες. Βγαίνει κάποια κόπωση παρά το ροτέισον. Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά στην Ελλάδα σ’ αυτό τον τομέα».


 https://inpaok.com/840001/mavreas-o-loutseskou-leei-tin-alitheia/

Μαυρέας: «Ο Λουτσέσκου λέει την αλήθεια!» Η συνέντευξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου στον City 106.1 Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.