Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Άλεξ Αντετοκούνμπο.Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και σύντομα θα είναι παίκτης του, αφού απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις, για να οριστικοποιηθεί το deal.

Παίκτης του Δικεφάλου θα είναι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Το φλερτ υπήρχε από το περσινό καλοκαίρι, αλλά δεν υπήρξε εξέλιξη και δεν προχώρησαν τότε οι συζητήσεις, αλλά τελικά φέτος ο 23χρονος φόργουορντ θα είναι στον ΠΑΟΚ.

Ο Αντετοκούνμπο θα βοηθήσει στις θέσεις των φόργουορντ. Μπορεί να παίζει στο «3» κυρίως, αλλά ενδεχομένως να κατεβαίνει και στο «4».

Πριν κλείσει στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν 2024/25 με την Ποντγκόριτσα από το Μαυροβούνιο για το πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας, ενώ την περσινή χρονιά έπαιξε στην Λιθουανική Μαζεϊκιάι, με την οποία είχε 8.3 πόντους σε 12 συμμετοχές.

Φέτος είχε 10.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την Ισπανική Μούρθια και στη G-League με τους Τορόντο Ράπτορς και τους Γουισκόνσιν Χερντ.

https://www.sdna.gr/mpasket/1247062_o-paok-symfonise-me-ton-alex-antetokoynmpo

 

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Άλεξ Αντετοκούνμπο.Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και σύντομα θα είναι παίκτης του, αφού απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις, για να οριστικοποιηθεί το deal. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.