Βασιλόπουλος: «Η κακόπιστη κριτική ανάγκασε τον Λουτσέσκου να ξεσπάσει». Το σχόλιο του διευθυντή της FORZA για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.


 Στην εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς» του OPEN, συζητήθηκαν και οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Θέση όπως ήταν φυσικό πήρε και ο έμπειρος δημοσιογράφος σε θέματα ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλόπουλος, που ανέλυσε τα όσα ειπώθηκαν από τον Ρουμάνο τεχνικό στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό.


«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Λεβαδειακό και τον κακό του εαυτό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλάει όπως συνήθως την γλώσσα της αλήθειας, με πολύ συναίσθημα που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και ως προπονητή.

Ο Ραζβάν δουλεύει με την ψυχή του, δεν δουλεύει με την τσέπη του το έχει αποδείξει αυτό και έπρεπε αυτά που αισθάνεται το τελευταίο διάστημα να τα δημοσιοποιήσει και να κάνει κοινωνούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Έχει δεχθεί κακόπιστη κριτική από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ και αυτό τον ανάγκασε να ξεσπάσει μετά από μία νίκη. Θα τα έλεγε έτσι και αλλιώς ήταν αποφασισμένος να τα πει για να ξεφύγει ένα μικρό κομμάτι του ΠΑΟΚ από την μιζέρια και την εσωστρέφια.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα ιδιοκτήτη-προπονητή, είναι ο μεγαλύτερος σε διάρκεια ποδοσφαιρικός γάμος στην Ελλάδα, έξι χρόνια συνεργασίας, αυτή την εποχή είναι μια φάση που θεωρώ και εκτιμώ ότι θα βγάλει κερδισμένο τον ΠΑΟΚ από την διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της FORZA, Κώστας Βασιλόπουλος.

https://inpaok.com/838071/vasilopoulos-i-kakopisti-kritiki-anagkase-ton-loutseskou-na-xespasei/


Βασιλόπουλος: «Η κακόπιστη κριτική ανάγκασε τον Λουτσέσκου να ξεσπάσει». Το σχόλιο του διευθυντή της FORZA για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.