Η απόδοση των παικτών Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κοτάρσκι: Ήταν σε εγρήγορση και είχε τον έλεγχο των φάσεων, είχε μια σημαντική επέμβαση σε σουτ του Ρότα, δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο γκολ του 1-1.

Ότο: Συνεπής και προσεκτικός στα αμυντικά του καθήκοντα, είχε καλό τάιμινγκ και έκοβε τις φορές που χρειαζόταν την μπάλα. Μεταφέρθηκε και αριστερά, συνεισφέροντας επίσης στην αμυντική λειτουργία της ομάδας με καίριες επεμβάσεις.

Κεντζιόρα: Δυσκολεύτηκε με τον όγκο του Πιερό, κάτι που φάνηκε χαρακτηριστικά στο γκολ του φορ της ΑΕΚ για το 1-1. Γενικά πάντως το πάλεψε και έδωσε καλύψεις. Έπαιξε και ως δεξί μπακ χωρίς λάθη.

Λόβρεν: Έπαιξε ως αριστερό στόπερ, ήταν σοβαρός και αποτελεσματικός στις ενέργειές του, προσπάθησε και να προωθήσει το παιχνίδι κάποιες φορές. Ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μέρος, μεταφέρθηκε ως δεξί στόπερ, κάλυπτε, έκοβε, διάβαζε σωστά τις φάσεις.

Μπάμπα: Πολλά ανεβοκατεβάσματα, κατανάλωσε πολλή ενέργεια και στα δυο μισά του γηπέδου. Βρέθηκε στη σωστή θέση και έκανε το 0-1, δεν τον βοηθούσαν πάντα οι δυνάμεις του. Αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων.

Σβαμπ: Απόλυτα εναρμονισμένος στις ευθύνες του μέσα στο γήπεδο, βρισκόταν σε κάθε σημείο που έπρεπε, έκοψε και έκλεψε μπάλες, προώθησε το παιχνίδι.

Οζντόεφ: Βρισκόταν στους χώρους που έπρεπε, έκοψε διαδρόμους, πάτησε και περιοχή για να απειλήσει, είχε σουτ στο δοκάρι στο 14’.

Τάισον: Πηγή δημιουργίας στα αριστερά αλλά και ανάμεσα στις γραμμές, έβαλε δύσκολα στους αντίπαλους αμυντικούς, θα μπορούσε να είναι πιο συγκεντρωμένος στην τελική ενέργεια.

Μουργκ: Πίεσε ψηλά, έτρεξε πολύ, έκλεψε μπάλες, αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί μέσα στις φάσεις.

Ζίβκοβιτς: Είχε αρκετή δουλειά σε όλη την πλευρά καθώς έδωσε πολλές βοήθειες στην άμυνα, καλές κινήσεις μπροστά αλλά όχι ουσία. Χάλασε το μυαλό του έχοντας πολλούς αντιπάλους γύρω του και έχανε μπάλες.

Τσάλοφ: Περιορίστηκε στη βρώμικη δουλειά με μονομαχίες αλλά και μία κεφαλιά-ασίστ στο γκολ του 0-1. Είχε πάντως αργές σκέψεις με την μπάλα στα πόδια.

Μπράντον: Το σημαντικό είναι ότι επανήλθε, πίεσε μπροστά, πήρε λεπτά συμμετοχής.

Κόλεϊ: Γέμισε άμεσα τη θέση του αριστερού στόπερ, είτε στο ψηλό παιχνίδι είτε χαμηλά με στοχευμένες απομακρύνσεις.

Καμαρά: Έδωσε μια φρεσκάδα στο κέντρο, θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος.

Κωνσταντέλιας: 1-2 ενέργειες πρόλαβε να προσφέρει καθώς δε βρήκε χώρους και ευκαιρίες.

Ντεσπόντοφ: Μπήκε στο 89’ και πρόλαβε να κάνει μια λάθος άμυνα και ένα αχρείαστο φάουλ σε θέση για γέμισμα.

https://inpaok.com/839873/i-apodosi-ton-paikton-232/

 

Η απόδοση των παικτών Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 20, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.