«Στη ψυχή μου θα μείνει για πάντα αυτό που είχε συμβεί». Όσα είπε ο Λουτσέσκου για το ματς στην OPAP Arena και τα «καρφιά» για το κλεμμένο τίτλο του 2018

Για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση της OPAP Arena, αλλά και την ένταση που υπήρξε μετά το φινάλε του παιχνιδιού μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου.

Αρχικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Ήρθαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι χωρίς να αφήσουμε την ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της. Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι. Η ΑΕΚ δε δημιούργησε τόσες πολλές ευκαιρίες. Είχαμε και εμείς τις δικές μας στιγμές. Γενικά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

Ήρθαμε για να παίξουμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα καταθέταμε την προσωπικότητά μας. Νομίζω το καταφέραμε αυτό. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι τελείως διαφορετική υπόθεση, άλλο βάρος και άλλη διαχείριση».

Για τη χρησιμοποίηση του Κεντζιόρα στα δεξιά της άμυνας και την επιστροφή του Μπράντον, είπε:

«Κανείς δεν ξέρει αλλά θα σημειώσω πως κάθε ματς είναι ξεχωριστό όπως ξεχωριστές είναι και οι καταστάσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Μπάμπα δεν μπορούσε να συνεχίσει, είχα την επιλογή ή να βάλω τον Σάστρε στα δεξιά η να βάλω τον Κόλεϊ στο ματς και τον Οτο στα αριστερά. Ο Κόλεϊ όπως και άλλα παιδιά απουσίαζαν με τις Εθνικές τους ομάδες και επέστρεψαν μόλις πριν από μερικές μέρες. Μπορεί λοιπόν να είναι μια λύση και για επόμενα ματς αυτό που με ρωτάτε αλλά παίζει ρόλο και ο αντίπαλος και οι καταστάσεις. Κυρίως βασίστηκα στα παιδιά που ήταν εδώ σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και δούλεψαν όλες τις μέρες πάνω στην στρατηγική για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε ο Μπράντον από τον τραυματισμό του. Σας έχω πω πως όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν γιατί η σεζόν είναι μεγάλη. Αλλά ο Μπράντον και σε αυτό το σύντομο χρόνο που έπαιξε στο ματς έδειξε τα στοιχεία που τον διακρίνουν. Ετρεξε αρκετά, βοήθησε και περιμένω σιγά σιγά να ανέβει και άλλο και να μας δίνει τα πράγματα που έχουμε πάρει από αυτόν και πριν το τραυματισμό του».

Ο Λουτσέσκου ρωτήθηκε από ρεπόρτερ της ΑΕΚ σχετικά με τα όσα συνέβησαν στη λήξη του αγώνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να απαντά:

«Τι να σας απαντήσω. Έτσι είμαι, είτε το δέχεστε είτε όχι. Μάχομαι για τη δουλειά μου, προστατεύω την ομάδα μου. Υπάρχει μια… αγάπη μεταξύ εμού και των ανθρώπων της ΑΕΚ από το 2018 τότε που μας κλάπηκε το πρωτάθλημα. Αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει. Αυτή είναι η ιστορία, αυτή είναι η αλήθεια. Στη ψυχή μου πάντα θα μένει αυτό που έγινε το 2018».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ https://www.paok24.com/podosfairo/519827/loytseskoy-sti-psychi-moy-tha-meinei-gia-panta-ayto-poy-eiche-symvei/


 

«Στη ψυχή μου θα μείνει για πάντα αυτό που είχε συμβεί». Όσα είπε ο Λουτσέσκου για το ματς στην OPAP Arena και τα «καρφιά» για το κλεμμένο τίτλο του 2018 Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 20, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.