Ο καλύτερος ΠΑΟΚ της πενταετίας στη Super League. Η τρέχουσα συγκομιδή και η σύγκριση με τις περασμένες σεζόν

Με το διπλό στη Λιβαδειά ολοκληρώθηκε ακόμη ένας κύκλος αγώνων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, έχοντας 16 βαθμούς, μετά από επτά αγωνιστικές «στροφές».

Σε αυτή τη δεύτερη σειρά αναμετρήσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος μέτρησε την πρώτη του ήττα (από τον Άρη), ενώ είχε και μία ισοπαλία (με Παναθηναϊκό), ωστόσο παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Συνολικά, έχει καταγράψει πέντε νίκεςμία ισοπαλία και μία ήττα μέχρι τώρα στη Super League.

Οι 16 βαθμοί σε επτά αγωνιστικές που συγκέντρωσαν οι Πρωταθλητές Ελλάδας στο τρέχον πρωτάθλημα είναι η καλύτερη συγκομιδή που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και πέρσι, που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή, σε αυτή τη φάση της σεζόν μετρούσε 14 βαθμούς.

Η μοναδική φορά που οι «ασπρόμαυροι» έκαναν άψογη εκκίνηση στη Super League ήταν τη σεζόν 2018-2019, όταν ο Δικέφαλος στέφθηκε Νταμπλούχος Ελλάδας, κατακτώντας αήττητος το πρωτάθλημα. Μόνο εκείνη την αγωνιστική περίοδο κατάφερε ο ΠΑΟΚ να κάνει το 7/7 στην έναρξη της σεζόν. Φυσικά, από τότε έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο, ενώ στη Super League έχουν ενταχθεί τα Play off, με περισσότερες αγωνιστικές και ντέρμπι στη διάρκεια της χρονιάς.

Παράλληλα, και την επόμενη αγωνιστική χρονιά, δηλαδή τη σεζόν 2019-2020, ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος σε αυτή τη φάση, όμως μετρούσε δύο ισοπαλίες με Άρη και ΑΕΚ, συγκεντρώνοντας 17 βαθμούς σε επτά αγωνιστικές.

 

Ο καλύτερος ΠΑΟΚ της πενταετίας στη Super League. Η τρέχουσα συγκομιδή και η σύγκριση με τις περασμένες σεζόν Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.