Επαγγελματίες… στο έγκλημα! Διαβάστε τον απίστευτο λόγο που η ΕΠΟ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με +2 αγωνιστικές τον ΠΑΟΚ, πέρα απ΄τις 3 με τον Ολυμπιακό!

Με σύνολο 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων τιμωρήθηκε ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την ΕΠΟ. 
Οι τρεις αγωνιστικές αφορούν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τις οποίες έχει γίνει έφεση, ενώ οι άλλες δύο είναι για τα παιχνίδια με Καλλονή και Πανιώνιο, για το κύπελλο.
Τι έγινε όμως σ΄αυτά τα παιχνίδια; Oι οπαδοί του «Δικεφάλου» άναψαν κάποιους πυρσούς και οι επιστήμονες λοιπόν εξόντωσαν επαγγελματικά τον ΠΑΟΚ καθώς πάτησαν σε έναν κανονισμό (ο οποίος δεν ισχύει στην Superlegue) που αναφέρει όταν μία ομάδα έιναι υπότροπος έστω και με πρόστιμο για καπνογόνα τότε θεωρείται υπότροπη και έτσι μπορεί να τις επιβληθεί ποινή κεκλεισμένων των θυρών.
Η ποινή του 1+1 επιβλήθηκε έτσι ώστε ο «Δικέφαλος» να μην μπορεί να κάνει έφεση καθώς ο κανονισμός της ΕΠΟ αναφέρει ότι ομάδα μπορεί να κάνει έφεση μόνο για ποινές 2 αγωνιστικών και πάνω.
http://paokvoice.com/47086/47086
Επαγγελματίες… στο έγκλημα! Διαβάστε τον απίστευτο λόγο που η ΕΠΟ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με +2 αγωνιστικές τον ΠΑΟΚ, πέρα απ΄τις 3 με τον Ολυμπιακό! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 25, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.