«Ο Κλάντον ήταν πραγματικά καλός» Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τις βοήθειες που έδωσαν όλοι σήμερα

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 79-88 από τα Τρίκαλα, παίρνοντας πολλές λύσεις από διάφορους παίκτες, με τον Κιθ Κλάντον να είναι πολύ σημαντικός για τη νίκη της ομάδας του, όπως είπε και ο Σούλης Μαρκόπουλος.
Αρχικά είπε:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση σε ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε τον αντίπαλο να τρέξει, έπρεπε να έχουμε επιλογές στην άμυνα που να μην τους αφήνουν να φτάσουν κοντά στο καλάθι, κάτι που κάναμε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το μόνο άσχημο σημείο ήταν ότι ξέφυγε η ομάδα με 17 πόντους, έδωσε 2-3 ελεύθερα σουτ και ανταποκρίθηκαν τα Τρίκαλα. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα, εμείς συνεχίσουμε για τους στόχους που έχουμε».

Για τις λύσεις που έδωσαν παίκτες που έρχονται από τον πάγκο: 
«Είναι παίκτες της ομάδας, ανάλογα με το παιχνίδι, τους βγαίνουν και οι επιλογές. Ο Κλάντον ήταν πραγματικά καλός σε άμυνα και επίθεση για το διάστημα που αγωνίστηκε. Βοήθησε πολύ και μπόρεσε και δέθηκε καλά στον τρόπο που παίζει με τους συμπαίκτες Όλοι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ, όλοι προπονούνται για να είναι σε θέση να βοηθήσουν».
http://www.paok24.com/mpasket/66455/o-klanton-itan-pragmatika-kalos
«Ο Κλάντον ήταν πραγματικά καλός» Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τις βοήθειες που έδωσαν όλοι σήμερα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 27, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.