Την έκλεισαν χωρίς λόγο!

Δεν γίνονται αυτά! Η ΕΠΟ τιμώρησε με δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών τον ΠΑΟΚ, για αγώνες όπου δεν συνέβη το παραμικρό!
.Από τις πέντε αγωνιστικές που δέχτηκε ο Δικέφαλος, οι δύο κεκλεισμένων είναι για τις αναμετρήσεις απέναντι στην Καλλονή και τον Πανιώνιο (συν 6.000 ευρώ πρόστιμο)! Φυσικά θα αναρωτιέστε τι συνέβη, έλα όμως που δεν έγινε τίποτα!
Η ΕΠΟ ήθελε απλά να εξοντώσει τον ΠΑΟΚ και βρήκε τον τρόπο. Οι άνθρωποι που διοικούν το διεφθαρμένο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θυμήθηκαν έναν φετινό κανονισμό της Λίγκας που όμως ποτέ, δεν εφαρμόστηκε ως τώρα, ο οποίος λέει πως μετά από τρεις τιμωρίες για πυρσό, έστω με πρόστιμο, θεωρείσαι υπότροπος και τιμωρείσαι με μία αγωνιστική για κάθε ματς που ανάβει πυρσός. Αυτός ο κανονισμός έχει καταργηθεί... σιωπηρά από την Λίγκα, καθώς θα έπρεπε όλες οι ομάδες να παίζουν συνέχεια κεκλεισμένων των θυρών. Ετσι, όταν είχε θεσπιστεί, όλες οι ομάδες ζήτησαν να μην εφαρμοστεί κάτι που και έγινε. Ωστόσο ο δικαστής της ΕΠΟ σήμερα τον θυμήθηκε!
Έτσι η πειθαρχική της ΕΠΟ τιμώρησε με τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών τον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό και άλλα δύο κεκλεισμένων ματς, για τις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο και την Καλλονή. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα, μπορεί να κάνει έφεση μόνο για την τιμωρία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δηλαδή για τους μείον πέντε βαθμούς και για τις τρεις αναμετρήσεις των κεκλεισμένων των θυρών.
Μάλιστα η ΕΠΟ στην απόφαση που ανακοίνωσε δεν εξηγεί τους λόγους της τιμωρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους αγώνες με την Καλλονή και τον Πανιώνιο.
-Υπόθεση κατά της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» για αδίκημα, που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ. 1 και 2 και 15 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2016. Δικάζει παρούσης της εγκαλουμένης. Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ πειθαρχικά ελεγκτέα για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη, ως κατ΄ εξακολούθηση τελούμενη. Επιβάλλει στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας (1) αγωνιστικής (αριθμός απόφασης 87).
-Υπόθεση κατά της «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ. 1 και 2, 15 παρ. 3Βα' του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2016.ΔΙΚΑΖΕΙ παρούσης της εγκαλουμένης Π.Α.Ε. ΚΗΡΥΣΣΕΙ την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. πειθαρχικά ελεγκτέα για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη Π.Α.Ε. τις εξής ποινές: 1) χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ και 2) ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας (1) αγωνιστικής (αριθμός απόφασης 88).
Την έκλεισαν χωρίς λόγο! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 25, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.