Για την ιστορία, τον κόσμο και την τιμή του ο ΠΑΟΚ Ο Δικέφαλος καλείται να παίξει απόψε (22/2) το βράδυ κόντρα στη Σάλκε για την υστεροφημία του και να κάνει για μία ακόμη φορά υπερήφανο τον κόσμο του

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Μία ακόμη ευρωπαϊκή πρόκληση περιμένει απόψε το βράδυ (22/2, 19:00, Metropolis 95.5) τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς για τους «32» του Europa League με αντίπαλο την ισχυρή Σάλκε.

Παρά το 0-3 του πρώτου αγώνα που γέρνει σαφέστατα την πλάστιγγα υπέρ των Γερμανών, παρά τις σοβαρές απουσίες των Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα και τις υποχρεωτικές των Κάνιας, Κάτσε, Πρίγιοβιτς, ο Δικέφαλος καλείται να παίξει απόψε το βράδυ για την υστεροφημία του και να κάνει για μία ακόμη φορά υπερήφανο τον κόσμο του. Μας έχει συνηθίσει ο ΠΑΟΚ σε μεγάλες στιγμές, ειδικά όταν αγωνίζεται μακριά από την Τούμπα (και αυτό είναι ένα από τα παράδοξα της ευρωπαϊκής πορείας του τα τελευταία χρόνια). Ο Ιβιτς και οι παίκτες του, είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη όπως άλλωστε δήλωσαν και στην συνέντευξη Τύπου.


Για την ιστορία, τον κόσμο και την τιμή του θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος και ότι καλύτερο προκύψει. Οι πιθανότητες ανατροπής του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα είναι απειροελάχιστες με βάση την λογική, ωστόσο η προσπάθεια πρέπει να γίνει. 
http://www.metrosport.gr/article/gia-tin-istoria-ton-kosmo-ke-tin-timi-tou-paok
Για την ιστορία, τον κόσμο και την τιμή του ο ΠΑΟΚ Ο Δικέφαλος καλείται να παίξει απόψε (22/2) το βράδυ κόντρα στη Σάλκε για την υστεροφημία του και να κάνει για μία ακόμη φορά υπερήφανο τον κόσμο του Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.