Τo πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Σάλκε Ο Δικέφαλος καλείται να κάνει την υπέρβαση, δείτε ποιες είναι οι σκέψεις του Βλάνταν Ίβιτς για την αυριανή αναμέτρηση με τους Γερμανούς

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τη Σάλκε, ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται να έχει αποφασίσει για το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην έδρα των «βασιλικών μπλε».

Ωστόσο, όλα είναι ανοιχτά από τον Σέρβο κόουτς, που πιθανώς θα δώσει χρόνο και σε νέους παίκτες. Αναλυτικά, το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟΚ να παραταχθεί με σχηματισμό 4-2-3-1 και τους εξής έντεκα:

Τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Κίτσιου και Δεληγιαννίδη δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα και με τους Κρέσπο και Μαλεζά να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Τσίμιροτ και Σάκχοφ, ενώ η τριάδα μπροστά τους θα απαρτίζεται από τους Ενρίκε αριστερά, Μυστακίδη δεκάρι και Κάμπος δεξιά. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο Αθανασιάδης.   
http://www.metrosport.gr/article/ti-pithano-schima-tou-paok-gia-to-pechnidi-me-ti-salke
Τo πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Σάλκε Ο Δικέφαλος καλείται να κάνει την υπέρβαση, δείτε ποιες είναι οι σκέψεις του Βλάνταν Ίβιτς για την αυριανή αναμέτρηση με τους Γερμανούς Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.