Ενρίκε-ποιότητα, Πρίγιοβιτς-γκολ, Ουάρντα-ταλέντο Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στον αγώνα ΠΑΟΚ-Βέροια και ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να ξεχάσει τη Σάλκε και… την ξέχασε. Αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Ίβιτς είχε εύκολο έργο απέναντι στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας και αυτό ίσως έγινε λίγο ευκολότερο, από το 0-3 κόντρα στη Σάλκε. Πώς;
 
Στη Βέροια θα ήθελαν να δουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ αποπροσανατολισμένους λόγω Ευρώπης. Οι ασπρόμαυροι όμως ήδη αντιλήφθηκαν ότι χάνεται η Ευρώπη και έτσι από πιο νωρίς ρίχνουν όλο το βάρος στις Ελληνικές υποχρεώσεις.
 
Σε αυτό το ματς ο ΠΑΟΚ έχασε λίγη από τη συνοχή του, μια και έπαιξαν πολλοί παίκτες που δεν έχουν αρκετά ματς με την ομάδα. Παρολ’ αυτά η ποιότητα και η ενέργειά που έβγαλαν ήταν αρκετή για να φέρει αυτό το 4-0.
 
Αξίζει να μείνουμε λοιπόν λίγο παραπάνω στους νεοαποκτηθέντες που για πρώτη φορά ξεκίνησαν όλοι μαζί στην ενδεκάδα.
 
- Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Ενρίκε είναι αυτή την περίοδο ο πιο ποιοτικός παίκτης του ΠΑΟΚ. Τακτική παιδεία, έκρηξη, ατομική ενέργεια, δύο πόδια, τρομερή διάθεση και γκολ! Σήμερα ξεκίνησε εντυπωσιακά και με δύο ενέργειες έκρινε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο. Μόνος έκανε το 1-0, κέρδισε και το πέναλτι για το 2-0 και… γεια σας! Στην συνέχεια μάλλον επηρεάστηκε από μερικές κλωτσιές και ήταν πιο υποτονικός. Σε κάθε περίπτωση, αυτός ο παίκτης αναμένεται να είναι από τους πιο καθοριστικούς του ΠΑΟΚ στην συνέχεια της χρονιάς.
 
- Ο Πρίγιοβιτς αποδεικνύει ότι είναι ο φορ της γενιάς εκείνης που… έδινε το 100% στο γκολ, στο τελείωμα των φάσεων. Τα άλλα όλα (πίεση, συνδυαστικό ποδόσφαιρο, τρεξίματα, παιχνίδι με πλάτη κτλ) περνούν σε δεύτερη μοίρα. Έχει μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα και ήδη η παρουσία του με τα πέντε γκολ σε έξι ματς και σε μόλις 210 λεπτά συμμετοχής, έχει αλλάξει τα συνολικά ποσοστά ευστοχίας του ΠΑΟΚ.
 
- Ο Ουάρντα επιβεβαίωσε και σήμερα αυτό που περιμέναμε. Παίκτης με ταπεραμέντο, με εκρήξεις στο παιχνίδι του, με ξεκάθαρο ταλέντο, έδωσε δύο ασίστ, αλλά… είχε αρκετές στιγμές όπου ξέφευγε από το παιχνίδι της ομάδας. Έκανε πολλά λάθη προσπαθώντας να παίξει ατομικά και είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά ώστε αυτό το ταλέντο του να γίνει χρήσιμο εργαλείο της ομαδικής λειτουργίας.   
Με αυτά και με αυτά ο ΠΑΟΚ θα πάει στη Γερμανία για να πάρει άλλη μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη! Απλά τα πράγματα… Όπως πέρυσι με τη Ντόρτμουντ, έτσι και φέτος με τη… γειτόνισσα Σάλκε.  
 
* Άλλο ένα ρεσιτάλ διαιτησίας στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, από έναν… άλλο Μάνταλο σε σχέση με αυτόν τον… προκλητικό που ξέραμε. Γιατί ταλέντο και ικανότητα πάντα είχε, αλλά έβγαζε το άλλο πρόσωπο γιατί έτσι «έπρεπε». Εξάλλου το είχε εξηγήσει μετά από ένα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0 στην Τούμπα, σε μία συνομιλία όπου απολογούνταν σε  όσους ζητούσαν από αυτόν πράγματα:  «θα έμενα εδώ με τη σφυρίχτρα αν έκανα έγκλημα». Και αυτή η αλλαγή λοιπόν, οφείλεται σε εκείνους  που έχουν αλλάξει ήδη την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και πλέον οι διαιτητές σφυρίζουν χωρίς φόβο. Όχι όλοι… Είναι και αυτοί που ακόμη νομίζουν ότι θα τους κρίνουν οι εντολοδόχοι και κάνουν όργια, ειδικά με τα σημαιάκια.  Όλοι όμως (όπως και ο Τίκας που ήταν απαράδεκτος στο Άρης-Ολυμπιακός, αλλά και Κασαβέτηδες και λοιποί…) έχουν τιμωρηθεί για πολλές εβδομάδες και έτσι κατάλαβαν ότι όλοι κρίνονται με βάση την απόδοσή τους και όχι με βάση το αποτέλεσμα που τους ζήτησαν να φέρουν…
Κι’ ας φωνάζει ο κύριος που εκπροσωπεί τους Ολυμπιακούς, που δεν έχει αφήσει Κυριακή για Κυριακή να μην μιλήσει για διαιτησία…  
(Την άλλη φορά ο κυρ Σάββας θα καταγγείλει και ότι ο ΠΑΟΚ πήρε τρεις παίκτες, των οποίων τα αρχικά στα ονόματα, βγάζουν ένα... σκάνδαλο!    Ενρίκε-Πρίγιοβιτς-Ουάρντα… Κοίτα κάτι πράγματα…)
 
* Αγωνιστικά τώρα… απορούμε για την έκπληξη πολλών αναφορικά με την πολύ-πολύ μέτρια απόδοση του Ολυμπιακού, που ακόμη και μετά το 1-0 δεν πάτησε την αντίπαλη περιοχή. Δηλαδή απ’ αυτή την ομάδα που βλέπουμε τόσο καιρό, από αυτή την ομάδα από την οποία αφαίρεσαν και τον Μιλιβόγεβιτς, τι ακριβώς περιμένατε; Έχει και συνέχεια αυτό το έργο… Μην ξεχνάμε ότι σε δύο εβδομάδες το πρόγραμμα έχει… Τούμπα!     
http://www.gazzetta.gr/football/article/1049071/enrike-poiotita-prigiovits-gkol-oyarnta-talento
Ενρίκε-ποιότητα, Πρίγιοβιτς-γκολ, Ουάρντα-ταλέντο Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στον αγώνα ΠΑΟΚ-Βέροια και ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 20, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.