Ποιότητα και μεγάλη ενέργεια από τους νέους Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Βέροια

Ανάλυση, σχόλια και στατιστικά για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Βέροια
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τη Βέροια σε αγώνα όμως όπου οι δύο ομάδες είχαν ακριβώς τις ίδιες τελικές προσπάθειες, ακόμη και αυτές που βρήκαν εστία. Είχαν δηλαδή από 11 τελικές και από έξι που βρήκαν εστία.

Οι πάσες ήταν 87-63, τα λάθη 50-54, τα κλεψίματα 46-44. Πάμε να δούμε ατομικά την απόδοση των γηπεδούχων.

ΓΛΥΚΟΣ: Έπαιξε στο διάστημα του αγώνα όπου η ομάδα του δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Θετικός σε όσες στιγμές χρειάστηκε να παίξει με τα πόδια και από εκεί να ξεκινήσει το χτίσιμο επιθέσεων του Δικεφάλου. Στο ημίχρονο ένιωσε ενοχλήσεις και αυτό έπαιξε ρόλο στην αντικατάστασή του.

ΒΑΡΕΛΑ: Σε όλο το ματς έδωσε πολλές μάχες με τον Καπετάνο. Κέρδισε πολλές στο πρώτο ημίχρονο, έχασε μερικές όταν χαλάρωσε όλη η ομάδα. Έδειξε σε αρκετές περιπτώσεις διάθεση να ανέβει από την άμυνά του. Είχε έξι κλεψίματα.  

ΜΑΛΕΖΑΣ: Το γνωστό σταθερό παιχνίδι του με τις εγγυημένες και ψύχραιμες παρεμβάσεις του στην άμυνα. Δεν είχε πολλές προωθητικές πάσες, ενώ έκανε και τρία κλεψίματα.

ΚΙΤΣΙΟΥ: Έπαιξε αριστερά στην τετράδα της άμυνας με καλή αμυντική παρουσία και όχι τόσο πολλά αξιόλογα ανεβάσματα στην επίθεση. Οι πάσες του ήταν 4-4, ενώ έκανε και πέντε κλεψίματα.

ΜΑΤΟΣ: Ενώ φάνηκε να διαχειρίζεται τις δυνάμεις του, ενώ είχε 0/2 γεμίσματα και…. όλως παραδόξως καμία τελική, η στατιστική έγραψε και 15-3 πάσες. Ήταν ο πρώτος του ΠΑΟΚ σε αυτό τον τομέα. Απέφυγε χαζά-δυνατά φάουλ και παιχνίδι με τα χέρια.

ΚΑΤΣΕ: Έπαιξε μετά από καιρό ως αμυντικό χαφ και ενώ πήρε πολλές πρωτοβουλίες (14-4) πάσες είχε και τέσσερα κλεψίματα. Έλειψε το πιο κάθετο παιχνίδι.

ΣΑΚΧΟΦ: Καλό πρώτο ημίχρονο, πιο χαλαρά στο δεύτερο όπου οι αντίπαλοι έκαναν εύκολα αρκετές επιθέσεις. Είχε εφτά λάθη και μία-δύο στιγμές όπου δεν έκανε μερικές κρίσιμες κάθετες πάσες.

ΟΥΑΡΝΤΑ: Μεγάλο ματς με την έννοια ότι πήρε πολλές πρωτοβουλίες και είχε φοβερή ενέργεια και διάθεση να δείξει. Έπαιξε και στο 10 αλλά και δεξιά στο 4-2-3-1. Το γεγονός ότι κατέγραψε δύο ασίστ στο δεύτερο ημίχρονο, «λέει» πολλά για τις δυνατότητές του. Θα χρειαστεί να γίνει λίγο πιο απλός στο παιχνίδι του, για να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ. Το ότι είχε δέκα λάθη είναι ενδεικτικό του ότι πρέπει να μπει λίγο περισσότερο στο κλίμα της ομαδικής προσπάθειας.

ΕΝΡΙΚΕ: Ξεκίνησε εντυπωσιακά και αυτός έδωσε τις λύσεις ώστε ο ΠΑΟΚ να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με 2-0. Όλο το πρώτο γκολ είναι δικό του, ενώ κέρδισε και το πέναλτι για το 2-0. Στην επανάληψη έπεσε, μάλλον λόγω μερικών μαρκαρισμάτων που δέχθηκε τα οποία… μακάρι να μην του άφησαν κάτι. Είχε τέσσερις τελικές, 10-2 πάσες και άλλα πέντε κλεψίματα. Ξεκάθαρα από τους πολυτιμότερους.

ΚΑΜΠΟΣ: Καλό πρώτο ημίχρονο, όσο βέβαια δεν πατούσε την αντίπαλη περιοχή. Ο Κάμπος που όλοι ξέρουμε φάνηκε 100% στη φάση του 18΄. Εκεί όπου τα κάνει όλα καλά και βρίσκεται μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, τον οποίο πήγε να «σκοτώσει» σουτάροντας δυνατά επάνω του. Η στατιστική κατέγραψε 1-6 πάσες (σωστές-λανθασμένες) και άλλα έξι κλεψίματα.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Ο κλασσικός φορ που και πάλι χρειάστηκε λίγες τελικές προσπάθειες για να βάλει δύο γκολ. Εκτός περιοχής χρειάστηκε χρόνο για να πατήσει καλά και να συνεργαστεί με τους υπόλοιπους, αλλά με τέτοια ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα, είναι ικανός να αλλάξει τα ποσοστά όλης της ομάδας, αυτά που έχουν αφήσει τον ΠΑΟΚ αρκετά πίσω από την κορυφή. Είχε τρεις τελικές, αλλά και οκτώ λάθη.

ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Ο τέταρτος στόπερ του Δικεφάλου πήρε ένα ημίωρο και είχε μερικές καίριες επεμβάσεις σε διάστημα όπου το ματς άνοιξε.

ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ: Ναι και η συμμετοχή για τον νεαρό πολύ καλό τερματοφύλακα που διαθέτει στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση που μπήκε σε φάση του αγώνα όπου η ομάδα του απειλήθηκε πολλές φορές και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

ΠΕΛΚΑΣ: Σημαντική η επιστροφή του και ένα γκολ που σημάδεψε τον αγώνα και για τη δημιουργία του Ουάρντα αλλά και για το τελείωμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Γενικά μπήκε σε αρκετές φάσεις σε αυτό το τελευταίο κομμάτι του αγώνα.
Ποιότητα και μεγάλη ενέργεια από τους νέους Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Βέροια Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 19, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.