Χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τέτοιου είδους στόπερ;

Όλα δείχνουν πως εν τέλει ο Μολέδο θα "ντυθεί" στα ασπρόμαυρα και το σίριαλ της μεταγραφής του θα έχει αίσιο τέλος.

Αρκετά σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ ο Μολέδο, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους στόπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όλοι γνωρίζουμε πως ο Βραζιλιάνος, είναι ένας δυναμικός αμυντικός, ψηλός, αλλά δυσκίνητος και αργός.

Κάπου εδώ, γεννάται μια εύλογη απορία. Ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ήθελε να αποκτήσει έναν στόπερ, έτσι ώστε να είναι παρτενέρ στην άμυνα με τον Βαρέλα. Έτσι λοιπόν, κατέληξε στον Μολέδο, πιστεύοντας πως είναι ο ιδανικός, για να συντελέσουν μαζί δίδυμο;

Βαρέλα και Μολέδο, είναι παίκτες ίδιας "κοπής". Είναι, στη λαϊκή, "βουνά". Ψηλοί, ανίκητοι στον αέρα, δυναμικοί, αλλά αργοί και όχι τόσο ευέλικτοι. Υποτίθεται, πως σε ένα δίδυμο, ο ένας πρέπει να συμπληρώνει τον άλλον, έτσι ώστε να μην υπάρξει αδύναμος κρίκος. Στη περίπτωση αυτή, πρόκειται για ίδιους ποδοσφαιριστές, με τις ίδιες αδυναμίες.

Κάπως έτσι, φαίνεται στα μάτια μου, το μελλοντικό αμυντικό δίδυμο, Βαρέλα-Μολέδο. Ο Δικέφαλος θα έχει πρόβλημα στο ανοιχτό γήπεδο, με δύο αργούς στα πόδια αμυντικούς. Και δεδομένου πως σε κάθε σχεδόν αγώνα, ο ΠΑΟΚ έχει τη κατοχή και βρίσκεται στα καρέ του αντιπάλου, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η σκέψη της κόντρας των αντιπάλων σε ανοιχτό γήπεδο, με τρομάζει.

Όπως και να 'χει, ο Μολέδο είναι μια πολύ αξιόλογη προσθήκη, που όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητες του και πρόκειται για έναν πραγματικά, πολύ καλό αμυντικό. Θα φανεί στο γήπεδο, κατά πόσο θα ταιριάξει με τον Βαρέλα και άπαντες ελπίζουμε να "κουμπώσουν" καλά.

Του Τηλέμαχου Περτσινίδη

http://talkpaok.blogspot.gr/2018/01/blog-post_11.html?m=1
Χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τέτοιου είδους στόπερ; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιανουαρίου 17, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.