Μπάτζετ επιπέδου Champions League και το πιο μεγάλο της ιστορίας του Το πιο ακριβό ρόστερ στην ιστορία του έχει ο Δικέφαλος με το συνολικό ποσό για την επαγγελματική ομάδα να ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια ευρώ

Οι στόχοι της κατάκτησης του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου αποτελούν τη βασική προτεραιότητα των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, κάτι που είναι απόλυτα δικαιολογημένο, βάσει και του μπάτζετ που έχει η επαγγελματική ομάδα.

Όπως είχε αποκαλύψει η «Μ» με αναλυτικά ρεπορτάζ από τα τέλη Αυγούστου, πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Σαμπράνο, το μπάτζετ ήταν αυξημένο και με τις αποκτήσεις των τριών παικτών (του Σαμπράνο με δανεισμό) το συνολικό ποσό που αντιστοιχεί στην επαγγελματική ομάδα ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο στην ιστορία του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο αποδεικνύει και την επένδυση την οποία κάνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για να είναι η ομάδα ισχυρή και να διεκδικεί στόχους.

Αρκεί να αναφέρουμε το γεγονός πως στο προχθεσινό παιχνίδι με την Κέρκυρα, στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν μεταξύ των άλλων οι Πρίγιοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ρέι, Σάκχοφ, παίκτες οι οποίοι έχουν υψηλές ετήσιες απολαβές. Ο Πρίγιοβιτς έχει συμβόλαιο που ξεπερνά τις 800.000 ευρώ, ο Μπίσεσβαρ επίσης έχει ετήσιο συμβόλαιο 800.000 ευρώ, ο Ρέι κοντά στις 600.000 ευρώ. Υψηλό συμβόλαιο έχει και ο Σάκχοφ όπως και άλλοι παίκτες οι οποίοι δεν ήταν προχθές βασικοί. Ακόμη και ο Μακ που μπήκε ως αλλαγή έχει μεγάλο συμβόλαιο. Γίνεται κατανοητό πως η απόφαση για την εκτόξευση του μπάτζετ έγινε για να ενισχυθεί η ομάδα σε μεγάλο βαθμό και να έχει ισχυρές εναλλακτικές λύσεις ο προπονητής σε όλη την διάρκεια της σεζόν.

Με το «ενοίκιο» στη Σαχτάρ για τον Αζεβέντο, αλλά κυρίως τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και τον Μολέντο, θα δαπανηθούν και άλλα χρήματα. Συμπερασματικά, το μπάτζετ του φετινού ΠΑΟΚ ξεπερνά κάθε προηγούμενο και χαρακτηρίζεται επιπέδου Champions League από τους αρμοδίους της ΠΑΕ.  
http://www.metrosport.gr/article/mpatzet-epipedou-champions-league
Μπάτζετ επιπέδου Champions League και το πιο μεγάλο της ιστορίας του Το πιο ακριβό ρόστερ στην ιστορία του έχει ο Δικέφαλος με το συνολικό ποσό για την επαγγελματική ομάδα να ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια ευρώ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιανουαρίου 17, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.