Δίνει ευκαιρίες σε αρκετούς ο Λουτσέσκου Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ σφραγίζει αύριο (Τρίτη 17/4) την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Ο ΠΑΟΚ αύριο στις 19:30 στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα θα σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο του για τον τελικό Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 12 Μαϊου. Ο Δικέφαλος θα μάθει τον αντίπαλο του την Τετάρτη όπου η Λάρισα στο ΟΑΚΑ θα προσπαθήσει απέναντι στην ΑΕΚ να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα. Ο ΠΑΟΚ άρχισε χθες την βραχείας διάρκειας προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο με μια προπόνηση στην οποία όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς του Σαββάτου έκαναν αποθεραπεία.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 16:00 και αμέσως μετά ο Ρουμάνος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή. Το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά και το ότι ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι Πρωταθλήματος, αυτό απέναντι στην Ξάνθη, δίνει την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες να φωνάξουν «παρών» στον προπονητή τους. Ετσι ο Αζεβέντο αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ και ο Ευθύμης Κουλούρης θα ξεκουράσει τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Είναι βέβαιο επίσης ότι χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Μουλέν που μέχρι στιγμής μετρά ελάχιστα λεπτά συμμετοχής (38’ στο σύνολο) με την ασπρόμαυρη φανέλα. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ όπως και ο Δημήτρης Λημνιός για το άκρο της επίθεσης.

Σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου, ο Λουτσέσκου έχει μια επιπλέον επιλογή στο κέντρο, αφού ο Μαουρίσιο είναι διαθέσιμος. Η ουσία είναι πως όποιος και αν αγωνιστεί καλείται απέναντι στον ελλιπή Πανιώνιο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε ο ΠΑΟΚ με μια ακόμη νίκη να περάσει στον μεγάλο τελικό. Θυμίζουμε ότι από την αρχή της διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ  μετρά μόνο νίκες στον συγκεκριμένο θεσμό.
http://www.metrosport.gr/article/dini-efkeries-se-arketous-loutseskou
Δίνει ευκαιρίες σε αρκετούς ο Λουτσέσκου Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ σφραγίζει αύριο (Τρίτη 17/4) την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 16, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.