«Βόμβες» Κούγια για Σκουτέρη

Για την εκδίκαση της έφεσης ου ΠΑΟΚ και το bullying που δέχεται ο δικαστής Σκουτέρηςμίλησε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως υπάρχει ενόχληση σε όλο τον νομικό κόσμο για την συμπεριφορά στον δικαστή.
Αναλυτικά, τα όσα είπε: 
“Ο κ. Σκουτέρης είναι εξαιρετικός δικαστής, από οικογένεια δικαστών, κι ο πατέρας του ήταν εξαίρετος δικαστής. Αυτό που γίνεται με την πειθαρχική δίωξη του κ. Σκουτέρη να ξέρετε ότι έχει ενοχλήσει όλο το νομικό κόσμο. Και δείχνει ότι κάποιοι κρύβονται πίσω από τους ανθρώπους, που έχουν τη δυνατότητα να διοικούν τη δικαιοσύνη και να επηρεάζουν ανθρώπους. Για έναν δικαστή επιπέδου Σκουτέρη, είναι παράξενο αυτό, που συμβαίνει. Δεν τους αρέσει κάτι, μάλλον δεν τον ελέγχουν!” είπε ο Κούγιας, ο οποίος επισήμανε ότι δεν είναι απίθανο να αλλάξει η απόφαση.
“Μην εκπλαγεί κανείς αν ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση. Προηγουμένως αποφάσισε ένας καταπληκτικός δικαστής, ο κ. Καποδίστριας, αλλά εδώ είναι πολύ περισσότεροι, είναι περισσότερες γνώμες. Μέχρι σήμερα, ούτε ο κ. Σκουτέρης, ούτε τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην επιτροπή εφέσεων, έχουν δώσει σε κάποιον να πιστεύει ότι είναι ανέντιμοι άνθρωποι” εξήγησε.
Όσο για τον Κομίνη και την αλλαγή στάσης της ΑΕΚ, που ζητά να καταθέσει ο διαιτητής;
“Δεν ξέρω γιατί άλλαξε στάση η ΑΕΚ. Πιθανόν, να γνωρίζει τι θα πει ο Κομίνης. Αυτό μπορεί να το σκεφτεί κάποιος. Αλλά αυτό εμείς δεν το γνωρίζουμε. Εννοείται, πως ο Κομίνης θα έπρεπε να καταθέσει σ΄ αυτή την υπόθεση. Είναι δυνατόν σε τέτοια υπόθεση, να μην είναι παρών; ”
http://inpaok.com/441262/βόμβες-κούγια-για-σκουτέρη/
«Βόμβες» Κούγια για Σκουτέρη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 17, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.