ΟΑΚΑ, ετοιμάσου να υποδεχτείς τον ΠΑΟΚ Οι ασπρόμαυροι πρόσφεραν και πάλι κατά διαστήματα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα και με δεύτερη νίκη πήραν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρόκριση είχε κριθεί στη Νέα Σμύρνη. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έπρεπε να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο στην Τούμπα. Και το έκανε με… φινέτσα. Γρήγορο ποδόσφαιρο, πολλές  χαμένες ευκαιρίες για γκολ και πολλές κερδισμένες ευκαιρίες από παίκτες… πάγκου που έδειξαν την ποιότητά τους.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίωρο όπου κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να προηγηθεί και με 2-3 γκολ διαφορά. Είχε δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και σουτ του Κουλούρη στο δοκάρι και κατάφερε τελικά να προηγηθεί με κεφαλιά του Κουλούρη στο 21’ (δείτε το γκολ εδώ).

Μετά είχε όμως ένα τέταρτο… λαθών και το πλήρωσε. Ο Μασούρας είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ισοφάρισε με σουτ του ίδιου παίκτη μετά από σουτ σε κοντινή πάσα από φάουλ (δείτε το γκολ εδώ). Έτσι ο Πανιώνιος απέκτησε λίγες ελπίδες για το θαύμα. Χρειαζόταν άλλα δύο γκολ…

Ο Πανιώνιος μπήκε με διάθεση να επιτεθεί αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες. Λημνιός, Πέλκας και Κουλούρης αστόχησαν και οι ελπίδες των κυανέρυθρων παρέμειναν ζωντανές.

Μέχρι το 68’, τότε μια υπέροχη ενέργεια του Τζάλμα και πάσα του του στον Πέλκα έφερε ένα ακόμα ομορφότερο γκολ από τον επιθετικό του ΠΑΟΚ (δείτε το γκολ εδώ). Το 2-1 είχε κρίνει τα πάντα και η αποβολή του Μακρύλλου που ακολούθησε δύο λεπτά μετά ήταν και η τυπική επιβεβαίωση.

Στο 80’ ο Πρίγιοβιτς με εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει με εντυπωσιακή ενέργεια ο Μάτος, έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ (δείτε το γκολ εδώ).

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στον τελικό και θέλει πλέον τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης Αζεβέδο, Κρέσπο (76' Κάνιας), Βαρέλα, Μάτος, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός (60' Τζάλμα), Κουλούρης (61' Πρίγιοβιτς).

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς (46' Πινιώτης), Σταυρόπουλος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Μακρύλλος, Κόρμπος, Μασούρας (63' Σπιριντόνοβιτς), Μπραχίμι, Οικονομίδης, Γεσίλ.
 http://www.metrosport.gr/article/oaka-etimasou-na-ipodechtis-ton-paok
ΟΑΚΑ, ετοιμάσου να υποδεχτείς τον ΠΑΟΚ Οι ασπρόμαυροι πρόσφεραν και πάλι κατά διαστήματα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα και με δεύτερη νίκη πήραν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 18, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.