Σημαιοφορίδης: "Σε δύσκολη θέση το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ" Τι σχολίασε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης

Ο Λάκης Σημαιοφορίδης μίλησε για την αλλαγή στάσης της ΑΕΚ που μέσα από το γραπτό υπόμνημα της ζήτησε να γίνει δεκτό από την Επιτροπή Εφέσεων το video από τα αποδυτήρια αλλά και να καταθέσει ο Κομίνης.

Αρχικά σημείωσε: «Πιστεύω ακράδαντα ότι το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί πολύ απλά γνωρίζει την αλήθεια. Να θυμίσω ότι προσπάθησε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης να μην γίνει δεκτό το video το οποίο και χαρακτήρισε απαράδεκτο! Όπως είχε ζητήσει και την εξαίρεση του Σκουτέρη. Αλλά επειδή ακριβώς ο ΠΑΟΚ έχει 100% δίκιο, η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Και αν δίκαζε κάποιο όργανο της UEFA αυτή την υπόθεση να είστε σίγουροι ότι ή θα κατακύρωνε το ματς υπέρ του ΠΑΟΚ ή στη χειρότερη περίπτωση θα αποφάσιζε να παιχτούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα!»

Ο Σημαιοφορίδης ρωτήθηκε ποια είναι τα δυο ενδεχόμενα πλέον που υπάρχουν: «Το πρώτο ενδεχόμενο είναι να βγει μια προδικαστική απόφαση. Δηλαδή η Επιτροπή Εφέσεων να εξηγεί πως επειδή ακόμη υπάρχουν θέματα που πρέπει να αποσαφηνιστούν, ζητά να υπάρξει νέα εκδίκαση ώστε να καταθέσει ο Κομίνης αφού το φύλλο αγώνα θα επαναλάβω ότι είναι ένα κουρελόχαρτο.

Είναι μια πολύ κρίσιμη απόφαση που κρίνει έναν τίτλο. Και δεν μπορεί κανείς να το προσπεράσει αυτό. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να βγάλει οριστική απόφαση. Δηλαδή να θεωρήσει ότι όλα τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αρκετά, δεν χρειάζεται κάτι άλλο και έτσι να μην χρειαστεί νέα εκδίκαση. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι ως την Παρασκευή θα έχουμε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων γιατί και η ίδια δεν θέλει να καθυστερήσει άλλο».
http://www.metrosport.gr/article/simeoforidis-se-diskoli-thesi-to-nomiko-epitelio-tis-aek
Σημαιοφορίδης: "Σε δύσκολη θέση το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ" Τι σχολίασε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 18, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.