Η απόδοση των παικτών

Το INPAOK αξιολογεί την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα και τη νίκη με 3-1.
Πασχαλάκης: Παρά το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έπαιξε ανοιχτά για σημαντικό διάστημα του ματς, δεν υποχρεώθηκε σε κάποια μεγάλη επέμβαση. Ήταν σταθερός και δε φέρει ευθύνη στη φάση του γκολ που δέχεται.
Αζεβέδο: Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής ξεκινώντας ως βασικός. Δεν είχε καθαρό μυαλό στις προσπάθειές του και δε βοήθησε όσο θα έπρεπε την ομάδα του σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
Βαρέλα: Είχε καλές τοποθετήσεις μέσα στο χώρο ευθύνης του και κάλυψε τις “τρύπες” που έπρεπε. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα.
Κρέσπο: Ενώ δεν έκανε κάποια σημαντικό λάθος, έμοιαζε να παίζει χωρίς συγκέντρωση. Οι κινήσεις και οι προσπάθειές του δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη.
Μάτος: Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, στο δεύτερο ανέβασε την απόδοσή του και συμμετείχε στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Είχε ευκαιρίες για γκολ, ενώ κέρδισε και το πέναλτι μετά από ωραία προσπάθεια.
Σάχοφ: Φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση τελευταία. Μπορεί απόψε να μη σκόραρε, αν και είχε ευκαιρίες, αλλά ήταν και πάλι πολυδιάστατος με ωραίες συνεργασίες και τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο.
Μαουρίσιο: Περισσότερο αθόρυβος από τον Σάχοφ, αλλά είχε και αυτός συμβολή στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Βοήθησε ανασταλτικά και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Πέλκας: Δραστήριος και κινητικός μεσοεπιθετικά, πήρε την μπάλα στα πόδια του και συνήθως έκανε το σωστό. Από το κόρνερ του προήλθε το 1-0, ενώ πέτυχε και ένα ωραίο γκολ για το 3-1.
Λημνιός: Καλή δουλειά στη δεξιά πτέρυγα του ΠΑΟΚ, έφαγε πολύ κλωτσιά αλλά άντεξε κατορθώνοντας να βγάλει ωραίες ατόμικες και ομαδικές ενέργειες, συνήθως τροφοδοτώντας τους συμπαίκτες του.
Μπίσεσβαρ: Είχε αρκετές άστοχες μπαλιές, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, πράγμα πρωτόγνωρο για την ποιότητά του. Στη συνέχεια ανέβηκε, έστω κι αν απόδοσή του δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.
Κουλούρης: “Γεμάτη” εμφάνιση από τον Έλληνα επιθετικό, παρά το γεγονός ότι είχε να παίξει καιρό. Βρέθηκε μέσα σε πολλές φάσεις, έκανε καλές κινήσεις, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι και πέτυχε και το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ.
Πρίγιοβιτς: Μέσα σε λίγα λεπτά από το είσοδό του, πέτυε γκολ αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα. Βρήκε πάντως δίχτυα με πέναλτι στο 80.
Τζάλμα: Πρόλαβε να φανεί και βοηθήσει πολύ από δεξιά όπου αγωνίστηκε. Καλές ενέργειες, σε μία εκ των οποίων βγάζει και την ασίστ στον Πέλκα για το 2-1.
Κάνιας: Μπήκε αργά ως στόπερ, πρόλαβε να σώσει την ομάδα του από ένα γκολ διώχνοντας πάνω στη γραμμή.
http://inpaok.com/441460/η-απόδοση-των-παικτών-72/
Η απόδοση των παικτών Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 18, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.