Πάμε για προδικαστική απόφαση;

Άπαντες περιμένουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων σχετικά με την τύχη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Πλέον, όμως θεωρείται πιθανή, νέα παρατάση. Τι θα συμβεί; O Σκουτέρης θα κάνει χρήση του δικαιώματός του να καλέσει τον Κομίνη να καταθέσει (προδικαστική απόφαση). Το έχει κάνει άλλωστε και στο παρελθόν για μία αναμέτρηση μικρότερης κατηγορίας (Πανασπροπυργιακός-Ιάλυσος). Επομένως πάμε για νέα παράταση ...
Χωρίς πολλές εκπλήξεις αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ σήμερα ο Ράσβαν Λουτσέσκου. Ο Πασχαλάκης θα είναι στα δοκάρια, μπροστά του οι Αζεβέδο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος. Μαουρίτσιο και Σάχοφ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μπροστά τους ο Πέλκας, αριστερά ο Μπίσεσβαρ, δεξιά ο Λημνιός και στην κουρφή της επίθεσης ο Κουλούρης.
Φέτος δεν είχαμε τη χαρά να μετέχουμε σε όμιλο της Ευρώπης, δεν υπάρχουν και πλέι οφ. Έμειναν, λοιπόν, φίλες και φίλοι, πέντε ακόμα παραστάσεις εντός γηπέδου. Σήμερα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, την Κυριακή με τη Ξάνθη, με τον ΠΑΟ εκτός, με τον Πλατανιά εντός και στη συνέχεια ο τελικός του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει πέντε νίκες, θα σηκώσει το δεύτερο συνεχές Κύπελλο και θα περιμένει να μάθει την έκβαση του Πρωταθλήματος στα δικαστήρια!
Ο Ράσβαν Λουτσέσκου έδειξε τις προθέσεις του με τη συμμετοχή του Μάριου Σιαμπάνη στη σημερινή αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Τόσο ο Ροντίγκο Ρέυ, όσο κι ο Παναγιώτης Γλύκος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα αγωνιστούν μέχρι το φινάλε της σαιζόν, με τον Πασχαλάκη να είναι ξεκάθαρα το νο1. Όλα αυτά, την ώρα, που ο πατέρας του προπονητή μας, Μιρτσέα είχε πλέξει το εγκώμιο του Αργεντινού γκολκίπερ δημόσια και είχε υποστηρίξει, πως θα ήταν ένας από τους 2-3 ασπρόμαυρους, που θα ήθελε να έχει στην ομάδα του.

Tο κάταγμα κόπωσης πρόδωσε τον Μουλέν
Αναμενόταν να ξεκινήσει βασικός σήμερα. Τελικά, ο Τιμπό Μουλέν έμεινε και πάλι εκτός αποστολής. Ύπουλο πράγμα η πελματιαία απονευρωσίτιδα. Ας ελπίσουμε να είναι υγιής για τον τελικό Κυπέλλου και τη νέα χρονιά με το καλό. Αξιόλογος ποδοσφαιριστής, ποιοτικός, αλλά άτυχος αυτό το τρίμηνο παρουσίας του στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.
http://paoknextgeneration4.blogspot.gr
Πάμε για προδικαστική απόφαση; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 17, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.