Το CAS άγχωσε τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν αναβολή από το διεθνές δικαστήριο
Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε εδώ και αρκετές ημέρες την προσφυγή του στο CAS αναφορικά με την εισήγηση της ΕΕΑ, αλλά και τις αποφάσεις των νομικών οργάνων της Super League και της ΕΠΟ σχετικά με τη σκευωρία περί πολυιδιοκτησίας που έστησε ο Ολυμπιακός με μοναδικό σκοπό να αμαυρώσει την ιστορία του Δικεφάλου.
Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να βρίσκονται παρόντες και για αυτό το λόγο όπως διατυμπάνιζαν θα κατέθεταν… έφεση στο διεθνές δικαστήριο και ήταν αυτοί που… φώναζαν πως πρέπει να δικαστεί άμεσα η υπόθεση.
Παρόλα αυτά ο αγχωμένος Ολυμπιακός ζήτησε περισσότερο χρόνο από το CAS και πιο συγκεκριμένα οι νομικοί της ομάδας από τον Πειραία ανέφεραν στο CAS πως επιθυμούν δεκαπενθήμερα αναβολή αναφορικά με την κατάθεση της έφεσης τους.
Μάλιστα, ο λόγος φέρεται να είναι το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πλήρη φάκελο για να καταθέσουν αναφορικά με την έφεση τους για την υπόθεση του ΠΑΟΚ.
https://inpaok.com/642831/to-cas-agchose-ton-olybiako/?fbclid=IwAR0MM0BAqNk3SFHI1VhhtoQAzXx8gHzgweYZdNQHKtDH-szfqp35EexpKTY
Το CAS άγχωσε τον Ολυμπιακό! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.