Αήττητο ε; Να! Ο ΠΑΟΚ "χτύπησε" στο τέλος με τον Μιχάι και πήρε το διπλό στο Φάληρο, βάζοντας τέλος στα όνειρα... αήττητου τίτλου που έκαναν στον Ολυμπιακό


Ο ΠΑΟΚ έχει σφυγμό, φώναξε "παρών" και πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού, με "χρυσό" σκόρερ τον Ενέα Μιχάι, κερδίζοντας με 0-1 τους Πειραιώτες.
Ο "Δικέφαλος" γνωρίζοντας πως η ΑΕΚ πήρε μία ακόμη νίκη σήμερα, ήξερε ότι έπρεπε να πάρει κάτι θετικό απόψε, για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της 2ης θέσης και μπήκε ορεξάτος από το ξεκίνημα στο παιχνίδι.

Οι "ασπρόμαυροι" ήταν ανώτεροι, η επιμονή του Φερέιρα στο ίδιο σύστημα ήταν αποτελεσματική και ο ΠΑΟΚ έφυγε με το τρίποντο από το Φάληρο, με τον Μιχάι να "παγώνει" τους Πειραιώτες στο φινάλε, βάζοντας... φωτιά στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες καλές στιγμές στον αγώνα, με τον Ολυμπιακό να έχει δοκάρι με τον Σεμέδο αλλά συνολικά να μην έχει απαντήσεις στο παιχνίδι του "Δικεφάλου" και τελικά να βλέπει το... όνειρο του αήττητου πρωταθλήματος να σβήνει απόψε, με το σύνολο του Φερέιρα να φεύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του την ΑΕΚ στο μείον 3 και πλέον, στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης, με ανεβασμένη ψυχολογία, με την μάχη της κατάκτησης της 2ης θέσης να συνεχίζεται.

Συνταγή Παναθηναϊκού

Ο Αμπέλ Φερέιρα που κρατούσε κλειστά χαρτιά τις τελευταίες ημέρες, εμπιστεύτηκε την ίδια συνταγή με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρατάσσοντας ακριβώς την ίδια ενδεκάδα. Στο τέρμα ήταν ο Πασχαλάκης, ο Ίνγκασον, ο Βαρέλα και ο Μιχαηλίδης στην τριάδα της άμυνας, Καντουρί, Μαουρίσιο, Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Μπίσεσβαρ, Τζόλη και Ακπόμ πιο μπροστά, σε σχηματισμό 3-4-3.

Ορεξάτος ΠΑΟΚΟ ΠΑΟΚ είχε έναν και μόνο στόχο στο παιχνίδι και μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφορώντας την μπάλα και ψάχνοντας διαδρόμους για να απειλήσει. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 15ο λεπτό για τους "ασπρόμαυρους", με τον Μπίσεσβαρ να σουτάρει με τη μία μετά από σέντρα του Ροντρίγκο και την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.



Ο Ολυμπιακός... ισοφάρισε στις ευκαιρίες, με τον Σεμέδο να παίρνει μία κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος στημένη μπάλα που κέρδισαν οι Πειραιώτες και την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ενώ ο Σα είπε "όχι" στον Μαουρίσιο, σε μία από τις στιγμές που ο Βραζιλιάνος δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση.

Ο "Δικέφαλος" είχε διάθεση και καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που έψαχνε και να εκμεταλλευτεί μία από τις δικές του, κερδισμένες στημένες μπάλες με το 0-0 να παραμένει και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Χρυσή αλλαγή
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, με τον Μιχάι να μπαίνει στη θέση του Ίνγκασον, που είχε ενοχλήσεις και σε εκείνο το σημείο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτός θα ήταν που ουσιαστικά θα έκρινε το παιχνίδι. Στο 58', ο Γιαννούλης τα έβαλε με την τύχη του, καθώς έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, μετά από ωραία προσπάθεια του Στοχ, ενώ ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Ελ Αραμπί στο 75', σε μία φάση όπου ο Πασχαλάκης φώναξε "παρών".



Στο 80ο λεπτό, ο Μανούχος έκλεισε τα μάτια σε καθαρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπουχαλάκη, προκαλώντας την έκρηξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, με τους "ασπρόμαυρους" να επιμένουν στο πλάνο τους και να βρίσκουν το πολυπόθητο γκολ στο 90ο λεπτό.

Ο Ροντρίγκο έβγαλε μία υποδειγματική σέντρα και ο Μιχάι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει σε μία πολύ-πολύ σημαντική νίκη για πολλούς λόγους, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Πασχαλάκης είπε εντυπωσιακό "όχι" στον Χασάν, σε μία τελευταία ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων για την ισοφάριση, που λίγο αργότερα φώναξαν για γκολ που ακυρώθηκε -σωστά-, καθώς υπήρχε οφσάιντ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός έμεινε με... άδεια χέρια και πλέον, το σύνολο του Φερέιρα στρέφεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, παραμένοντας στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, με φόντο ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι.

https://www.paok24.com/playoffs/153330/aittito-e-na
Αήττητο ε; Να! Ο ΠΑΟΚ "χτύπησε" στο τέλος με τον Μιχάι και πήρε το διπλό στο Φάληρο, βάζοντας τέλος στα όνειρα... αήττητου τίτλου που έκαναν στον Ολυμπιακό Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.