Ολοκληρώνεται η δίκη της «Συμμορίας»

Η Παναγιώτα Σπανού κατέθεσε ότι εμμένει στην αρχική έκθεσή της
Την Τετάρτη ολοκληρώνεται η ακροαματική διαδικασία της δίκης της Συμμορίας στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Απολογία για Σπάθα την Τρίτη, αγόρευση – βόμβα από την Παναγιώτα Σπανού που δικαιολόγησε την εισήγηση της. Τι είπαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού και των υπόλοιπων κατηγορούμενων.
Με την απολογία του Ηλία Σπάθα και τις αγορεύσεις των δικηγόρων των περισσότερων από τους 15 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίστηκε την Τρίτη η ακροαματική διαδικασία της δίκης της «Συμμορίας» στην Επιτροπή Δεοντολογίας.
Η δίκη θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη και στη συνέχεια αναμένεται η απόφαση, μετά την εισήγηση σοκ του μέλους της Επιτροπής για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου αλλά και την τιμωρία και των 15 φυσικών προσώπων, μεταξύ των οποίων ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον οποίο η προτεινόμενη ποινή είναι ο ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο.
Το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας πήρε τον λόγο μετά την απολογία του Ηλία Σπάθα και ουσιαστικά δικαιολόγησε την εισήγηση που έχει κάνει λέγοντας χαρακτηριστικά… «Θα εμείνω στην έκθεση μου, το αποδεικτικό υλικό συνελέγη από την ποινική διαδικασία. Ο βαθμός απόδειξης που απαιτείται είναι η σφοδρή πιθανολόγηση. Τα συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία θεωρήθηκαν επαρκή και από το δικαστικό τμήμα για να πάει η υπόθεση σε ανακριτική διαδικασία. Ορισμένοι ανασκεύασαν τις αρχικές τους καταθέσεις, άλλοι όχι… Είναι στην κρίση του προεδρείου».
Σε ότι αφορά τις αγορεύσεις των δικηγόρων των κατηγορουμένων από την πλευρά του Ολυμπιακού ειπώθηκε ότι από τη στιγμή που η Επιτροπή είχε όλα τα στοιχεία της δικογραφίας, θα πρέπει να ισχύσει ότι και στο CAS, να υπάρχει δηλαδή σφοδρή πιθανολόγηση. «Για ποιον λόγο βρισκόμαστε εδώ» αναρωτήθηκαν χαρακτηριστικά.
Ολοκληρώνεται η δίκη της «Συμμορίας» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.