Λιμάνι Πειραιά: Μαρινάκης! Λιμάνι Θεσσαλονίκης: Σαββίδης! Οι Κινέζοι προτιμούν τη Θεσσαλονίκη!



Η μεγάλη συμφωνία που έγινε από τον Οργανισμό Λιμένος με τους Κινέζους και μπορείτε να την θυμηθείτε ΕΔΩ, στην ανάρτηση του SFINA.GR έχει και συνέχεια, αφού είναι γνωστό ότι στο Λιμάνι του Πειραιά κάνει κουμάντο ο Μαρινάκης και στο αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης η Κοινοπραξία Γάλλων. Γερμανών και Ιβάν Σαββίδη, άρα ο Ιβάν παίζει σημαντικότατο ρόλο…
Η συμφωνία που υπεγράφη ανάμεσα στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και τους Κινέζους, αλλάζει το σκηνικό στην επιχειρηματική ανάπτυξη της πόλης, αφού τόσο η επέκταση του προβλήτα 6, όσο και η βύθιση του Λιμένα κατά 17 μέτρα, δίνουν την δυνατότητα να αισιοδοξούμε ως πόλη, ότι εδώ θα έρθουν οι Κινέζοι για τον “δρόμο του μεταξιού”, αφού από τη Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο κοντά η Ευρώπη, σε σχέση με τον Πειραιά.
Οι Κινέζοι που μετράνε τα πάντα, βλέπουν ότι πληρώνουν πολλά περισσότερα χρήματα για μετακινήσεις και μεταφορικά όταν τα εμπορικά τους πλοία φτάνουν στον Πειραιά και από εκεί αρχίζει ταξίδι στην ηπειρωτική Ελλάδα για την Ευρώπη, ενώ η απόσταση και τα έξοδα είναι σαφώς λιγότερα εάν τα εμπορικά μπορούν να ξεφορτώσουν στη Θεσσαλονίκη.
Μιλάμε για ένα έργο που θα γίνει έως το 2022 και θα αλλάξει τα πάντα στη Θεσσαλονίκη και σε αυτό προϊσταται ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω της Κοινοπραξίας που έχει δημιουργήσει με Γάλλους και Γερμανούς στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, αφού αυτή η συμφωνία με τους Κινέζους θα αποφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ!
Λιμάνι Πειραιά: Μαρινάκης! Λιμάνι Θεσσαλονίκης: Σαββίδης! Οι Κινέζοι προτιμούν τη Θεσσαλονίκη! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.