Με μαέστρο τον Μαουρίτσιο και εκτελεστή τον Μιχάι Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτικός μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, με τον Μαουρίτσιο να κάνει τα πάντα, τον Βαρέλα να δείχνει απροσπέλαστος και τον Μιχάι να ντύνεται ο ήρωας της βραδιάς. Το καλύτερο παιχνίδι του Ροντρίγκο στον ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης: Η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ ήταν τέτοια που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Έτσι χρειάστηκε να μπει στις στις φάσεις λίγες φορές και στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων.

Μιχαηλίδης: Στο πρώτο ημίχρονο δεν αγχώθηκε από τους αντιπάλους του. Ήταν σταθερός και έβγαζε σωστά την ομάδα από πίσω. Ήταν και πάλι από τους καλύτερους του Δικεφάλου και δικαίως μπαίνει στην εξίσωση της πρώτης ομάδας, ασχέτως του νεαρού της ηλικίας του.

Βαρέλα: Για ακόμα ένα παιχνίδι έπαιξε σαν κεντρικός αμυντικός στην 3άδα στην άμυνα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ σήμερα ήταν πολύ καλός στις προσωπικές μονομαχίες είτε με τον Ελ Αραμπί είτε με τον Χασάν και μάλιστα μερικές φορές πήρε και σημαντικές πρωτοβουλίες στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ από την πίσω ζώνη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος.

Ίνγκασον: Ο Ισλανδός για ακόμα μία φορά στο Καραϊσκάκη ήταν πολύ καλός. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων δίνοντας τη θέση του στον "ήρωα" Μιχάι. Σε γενικές γραμμές έδινε και σιγουριά και δύναμη στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Μαουρίτσιο: Με διαφορά ο καλύτερος του ΠΑΟΚ, με διαφορά ο καλύτερος του αγώνα, με διαφορά η καλύτερη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό. Ο Μαουρίτσιο έκανε τα πάντα σήμερα και ήταν παντού. Δεν έχασε ούτε σε ένταση, έκανε ελάχιστα έως κανένα λάθος και είχε μάλιστα και ευκαιρίες να σκοράρει. Ο Βραζιλιάνος ήταν εκείνος που άνοιξε την άμυνα του Ολυμπιακού στη φάση του γκολ και έκανε ότι ήθελε τους σημερινούς του αντιπάλους στον άξονα

Ελ Καντουρί: Ο Μαροκινός ήταν ο ιδανικός παρτενέρ του σημερινού Μαουρίτσιο. Κάλυπτε πολύ σωστά όταν ανέβαινε ο Βραζιλιάνος, πήρε πολλές πρωτοβουλίες και ανέβαζε την ομάδα ιδανικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Από τους λίγους που έχουν πολλή καλή απόδοση σε όλα τα play-off ετσι και σήμερα.

Γιαννούλης: Σήμερα δεν μπόρεσε να κάνει το δικό του παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ πίεσε κατά κύριο λόγο από τον άξονα που είχε σε μεγάλη μέρα τους παίκτες του και ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει πολύ καλά τον τρόπο να τον κλείνει στα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΡοντρίγκοΣοάρες: Το καλύτερο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ με διαφορά. Δεν είναι μόνο η ασίστ με τον Μιχάι, είναι ότι δεν άφησε τον Τσιμίκα να κάνει ότι θέλει από την πλευρά του, είναι ότι πάντα ήταν δίπλα στον Τζόλη ή τον Λημνιό στην επίθεση και αποτελούσε τον μόνιμο εκφραστή της ανάπτυξης του ΠΑΟΚ από τα πλάγια.

Μπίσεσβαρ: Σε σχέση με αυτό που βλέπουμε τόσους μήνες, σήμερα ήταν εξαιρετικός. Είχε τελικές, είχε σωστές επαφές και αποφάσεις και οι πάσες του βρήκαν όλες στόχο.

Τζόλης: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Είχε πατήσει περιοχή πολλές φορές, ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς, αλλά δεν είχε ούτε τελική, ούτε σωστή πάσα μέσα στην περιοχή. Δείχνει ότι είναι έτοιμος παίκτης πρώτης ομάδας, αλλά θέλει και μία ειδική διαχείριση στη συνέχεια.

Άκπομ: Μπορεί να πάλεψε αλλά δεν φάνηκε και ιδιαίτερα. Είχε κερδισμένες μονομαχίες, γύρισε πολλές φορές να πάρει μπάλα πίσω, αλλά δεν φάνηκε μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Έδωσε όμως πολύ χώρο και στον Μπίσεσβαρ και στον Μαουρίτσιο και στον Ελ Καντουρί που απείλησαν τον Σα και την άμυνα του Ολυμπιακού.

Μιχάι: Ο απόλυτος ήρωας της αναμέτρησης. Μπήκε στο ημίχρονο και τα ιδιαίτερα μαθήματα ξεκίνησαν από το ημίχρονο. Έπεσαν πάνω του και ο προπονητής και ο Κρέσπο και ο Ίνγκασον και ο Μιχάι ήταν πολύ καλός και αμυντικά. Φυσικά παίρνει όλη τη δόξα για το γκολ που ήταν και εκείνο που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Σφιντέρσκι: Ο Πολωνός μπήκε στη θέση του Άκπομ αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Περισσότερο φάνηκε έξω από την περιοχή όταν προσπαθούσε να βοηθήσει στο χτίσιμο της επίθεσης.

Στοχ: Είναι αλήθεια ότι δεν έχει την ενέργεια για ένα τέτοιο παιχνίδι. Παρόλα αυτά σε 20 λεπτά που αγωνίστηκε έδωσε κάποιες πινελιές που ήθελε ο ΠΑΟΚ όταν κουράστηκε ο Μπίσεσβαρ. Καλές εκτελέσεις στημένων και ποιότητα που είναι απαιτούμενη για έναν μεσοεπιθετικό.

Οι Εσίτι και Λημνιός αγωνίστηκαν για λίγο και έτσι δεν μπορούν να κριθούν για την απόδοσή τους.
Με μαέστρο τον Μαουρίτσιο και εκτελεστή τον Μιχάι Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Ολυμπιακού Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.